Cătălina Porumbel, întrebare dificilă pentru Lidia Fecioru: „Când îți moare un copil...” Voropchievici: Unii dau vina pe blestem
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 17 aug 2019, 20:48
WhatsApp
„Adevăruri Ascunse”
Lidia Fecioru a explicat, sâmbătă, la „Adevăruri Ascunse”, cum ne putem echilibra cele șapte chakre. De asemenea, a răspuns la o întrebare dificilă.

„Noi, ca oameni, funcționăm pe baza celor șapte glande endocrine. Corespondentul (n.r. cu cele șapte chakre) este spectaculos. De fiecare dată când avem o problemă într-o zonă a corpului nostru, ne gândim la ce se întâmplă cu organismul", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă seară, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”. Cele șapte chakre principale au rolul de a asigura interconectarea celor șapte niveluri de energie.

„Bagajul energetic cu care noi ne naștem începe de la dorința părinților de a avea sau nu un copil”, a mai spus Lidia Fecioru. La un moment dat, în cadrul discuției, Cătălina Porumbel i-a adresat o întrebare dificilă: „E o întrebare greu de adresat, dar este o realitate: când îți moare un copil, cea mai mare greutate a unui om dintr-o viață, te poți gândi că tu, vreodată, ai avut un gând, o karmă, te poți gândi la așa ceva?” Răspunsul a fost afirmativ: „Da, da, da”.

„O parte din oameni. Greșeala mare e că ei nu vor să accepte că au greșit undeva. Dau vina pe un blestem, se disculpă total”, a intervenit Mihai Voropchievici.

„Noi trebuie să înțelegem că există suflete care vin pe o perioadă scurtă. Nu știm care din ele sunt, dar sunt, există. Nu vreau să vorbesc despre subiectul acesta, e atât de dureros... Despre copii, oricum, e greu să vorbești”, a mai spus Lidia Fecioru, emoționându-se în timp ce a rostit aceste cuvinte. 

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro