Cătălina Porumbel, întrebare dificilă pentru Lidia Fecioru: „Când îți moare un copil...” Voropchievici: Unii dau vina pe blestem
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
„Adevăruri Ascunse”
„Adevăruri Ascunse”
Lidia Fecioru a explicat, sâmbătă, la „Adevăruri Ascunse”, cum ne putem echilibra cele șapte chakre. De asemenea, a răspuns la o întrebare dificilă.

„Noi, ca oameni, funcționăm pe baza celor șapte glande endocrine. Corespondentul (n.r. cu cele șapte chakre) este spectaculos. De fiecare dată când avem o problemă într-o zonă a corpului nostru, ne gândim la ce se întâmplă cu organismul", a spus Lidia Fecioru, sâmbătă seară, la Antena 3, în emisiunea „Adevăruri Ascunse”. Cele șapte chakre principale au rolul de a asigura interconectarea celor șapte niveluri de energie.

„Bagajul energetic cu care noi ne naștem începe de la dorința părinților de a avea sau nu un copil”, a mai spus Lidia Fecioru. La un moment dat, în cadrul discuției, Cătălina Porumbel i-a adresat o întrebare dificilă: „E o întrebare greu de adresat, dar este o realitate: când îți moare un copil, cea mai mare greutate a unui om dintr-o viață, te poți gândi că tu, vreodată, ai avut un gând, o karmă, te poți gândi la așa ceva?” Răspunsul a fost afirmativ: „Da, da, da”.

„O parte din oameni. Greșeala mare e că ei nu vor să accepte că au greșit undeva. Dau vina pe un blestem, se disculpă total”, a intervenit Mihai Voropchievici.

„Noi trebuie să înțelegem că există suflete care vin pe o perioadă scurtă. Nu știm care din ele sunt, dar sunt, există. Nu vreau să vorbesc despre subiectul acesta, e atât de dureros... Despre copii, oricum, e greu să vorbești”, a mai spus Lidia Fecioru, emoționându-se în timp ce a rostit aceste cuvinte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel