Cătălina Ponor, replică după ce a fost eliminată de arbitri, din finală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Sportiva română Cătălina Ponor a explicat, vineri, într-un mesaj postat pe un site de socializare, că a ratat calificarea în finala de la sol la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca deoarece avea dureri la glezna dreaptă și a făcut exercițiul fără o cerință obligatorie.

"Mulțumesc tuturor pentru susținerea din timpul calificărilor. Publicul a fost extraordinar și am simțit o energie pozitivă din partea tuturor. Sunt fericită pentru calificarea în finala de la bârnă, dar în același timp tristă pentru că nu am reușit să intru în finala la sol. Uneori trebuie să iei niște decizii în ultima secundă. La exercițiul de la sol aveam dureri la glezna dreaptă în urma unui element executat la bârnă. Așa că am făcut exercițiul la sol fără una dintre cerințe, lucru care m-a costat participarea în finală. Dar așa este în gimnastică. Acum nu îmi rămâne decât să mă concentrez pentru finala de la bârnă de duminică", a scris Ponor pe contul personal de Instagram.

Cătălina Ponor le-a felicitat pe colegele de echipă Larisa Iordache, Olivia Cîmpian și Ioana Crișan pentru calificările în finalele la bârnă și individual compus. "Sper să avem toate succes în finale", a adăugat ea.

Gimnasta română Cătălina Ponor a ratat, joi, calificarea în finala la sol la Campionatele Europene de la Cluj-Napoca după ce arbitrii au revenit asupra notei sale, a declarat Anca Grigoraș, director tehnic în cadrul Federației Române de Gimnastică, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel