Cătălin Striblea: Traian Băsescu țintește zona lui Vadim Tudor. Remarcă despre Oana Zăvoranu
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Jurnalistul Cătălin Striblea, prezent la Congresul Mișcarea Populară de sâmbătă, a lansat un scenariu la revenirea lui Traian Băsescu pe scena politică, în funcția de președinte de partid. 

Jurnalistul Cătălin Striblea, prezent, sâmbătă, alături de Bogdan Chirieac și de Corina Drăgotescu la Congresul PMP, a scris, pe blogul său, ce a constatat. Cătălin Striblea a remarcat "fanaticii" lui Traian Băsescu, care "i-au luat la bani mărunți pe jurnaliști și analiști". 

VEZI ȘI: Congres PMP. Corina Drăgotescu: "Am încasat-o personal și, de data asta, din plin"

Jurnalistul a scris despre episodul remarcat și în ziarul dcnews.ro, despre un participant care le-a spus jurnaliștilor că a fost plătit cu 50 de lei: "Un episod bizar a fost acela al unui tânăr care a venit să ne spună că sunt aduși cu 50 de lei de undeva din Ilfov. De altfel, la jumătatea discursului lui Băsescu cam vreo 20 de persoane, din zona în care se afla respectivul, s-au ridicat și au plecat". 

Cătălin Striblea a remarcat că obiectivul Mișcării Populare este intrarea la guvernare în 2016, fără a avea un "dușman" clar pe scena politică. "Cred că se joacă la două capete", a remarcat el.

Jurnalistul consideră că Traian Băsescu țintește electoratul lui Corneliu Vadim Tudor: "Cred că Traian Băsescu se duce țintă spre fosta zonă a lui Vadim Tudor. De altfel, la un moment dat, a făcut o remarcă despre Oana Zăvoranu și ca să fim convinși că nu e o greșeală că vizează acel public a adăugat: 'a rămas să mai intru și în gura distinsei doamne'. Cred că e o frază ce va face carieră". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel