Data publicării:

Cătălin Striblea: Sper să revin în iunie la tv

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
striblea
striblea

Realizatorul România TV, Cătălin Striblea, a declarat într-un interviu pentru Ghidul Tv al Evenimentului Zilei că speră să revină la emisiunea zilnică începând cu luna iunie. „Sper în iunie; să vedem. Eu oricum voi fi prin platouri, după care urmează să-mi reiau emisiunea zilnică”, a declarat Striblea.

Despre acidentul cerebral care l-a ținut câteva luni departe de studioul de televiziune, Striblea a declarat:„Cu o zi înainte eu îmi făcusem toate analizele, au ieşit perfecte. Am făcut şi un RMN cervical şi dacă se ridica cu 10 cm mai sus nu eram în situaţia asta, deci, cum spuneam eu am intrat în spital perfect sănătos (rade)”.

 Striblea a vorbit și despre dificultatea de a realiza o emisiune zilnică: „Nu e uşor să faci emisiune zilnică; în tv trebuie să ai nervii tari, te trece os pe os. Toată lumea trăieşte cu impresia că acolo se face politică, că ăla tine cu ăla… Oamenii merită o explicaţie şi trebuie să ştie ce se întâmplă la televizor Pe managerii noştrii îi interesează audienţa; asta e prima întrebare “cât ai făcut aseară”! Asta nu inseamna că facem totul pentru audienţă. Nu e chiar aşa, pentru că trebuie să vezi cam cum se pregăteşte o emisiune, ce idei au şefii, ce ajunge pe post, ce spui tu ca jurnalist, cât poţi să spui. Normal că se creează un stres; că te baţi cu nu ştiu cine, vrei să faci şi audienţa, că nu trebuie să scapi dezbaterea din mână, că vrei să dai şi o ştire corectă. E posibil să fi fost şi factorul ăsta”.

Despre public, Striblea spune că:  "Naţia asta are o genă sănătoasă, bună, lucrurile nu sunt nu sunt denaturate complet. Am văzut oameni care vin la serviciu pe bani puţini şi-şi fac datoria, oameni despre care politicienii nu vorbesc niciodată. Eu am văzut lunile astea o Românie bună, în care sistemul funcţionează prost dar oamenii merg mai departe şi nu cedează chiar aşa la toate poveştile din jur".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel