Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit, după America Express: "După ce ne-am întors, a fost greu. Nu ne-am mai vorbit"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Cătălin Scărlătescu
Sursa foto: Facebook Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au despărțit, după competiția America Express.

Doina Teodoru a dezvăluit că s-au despărțit, după reveninirea în Români, pentru o săptămână și nu și-au mai vorbit deloc.

"După ce ne-am întors, a fost greu. Am simțit nevoia să fim singuri și să ne punem ordine în gânduri. Unul a plecat la mare și altul la munte. Ne-am închis telefoanele și nici nu ne-am mai vorbit timp de o săptămână”, a spus Doina Teodoru la "Podcastito Express".

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au reprezentat una din cele trei echipe care au ajuns în marea finală America Express, fiind eliminați înainte de marea bătălie dintre echipa Andreea Bălan și Andreea Antonescu și echipa Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Căratul fructelor în boluri purtate pe cap, asemeni femeilor din comunitatea afro-columbiană, nu a fost o probă ușoară, Doina Teodoru întâmpinând cele mai mari dificultăți la această misiune. Presiunea întrecerilor a fost cu atât mai mare cu cât Irina Fodor a complicat competiția, punând în joc cutiile rezervate echipelor ajunse pe ultimul loc la cursele de dinaintea Marii Finale. 

Dacă unul dintre cufere a ajuns în posesia lui Cătălin Bordea și Nelu Cortea, celelalte două au revenit echipei alcătuite din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Aceștia din urmă au fost cei care și-au încheiat ieri aventura pe Drumul aurului, totemul roșu eliminator aflându-se într-unul dintre cuferele.

După un traseu de 7.000 de kilometri prin inima Americii Centrale și de Sud, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat marele premiul în valoare de 30.000 de euro.

Vezi și:  "Nopți plânse, suflet distrus". De ce s-a împăcat Andreea Antonescu,  până la urmă, cu Andreea Bălan: "Noi nu mai vorbisem de câțiva ani"

America Express finala. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, moment rușinos: "Data viitoare ne punem pampers!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel