Cătălin Predoiu, despre nominalizarea sa în funcția de premier al guvernului alternativă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
predoiu
predoiu

Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, luni, la finalul ședinței Biroului Politic Național, că nominalizarea sa în funcția de premier al guvernului alternativă este un semnal că democrat-liberalii vor să facă o ”opoziție puternică” actualei Puteri.

”Măsura anunţată de domnul preşedinte, şi anume sarcina pe care am primit-o să coordonez eforturile colegilor de constituire a unui 'guvern alternativă', ea trebuie înţeleasă ca un pas decisiv al PDL către o opoziţie foarte puternică la măsurile greşite pe care dovedeşte Guvernul că le ia”, a declarat Predoiu, într-o conferință de presă comună cu liderul PDL, Vasile Blaga, transmite Agerpres.

Membrii și formula în care va funcționa guvernul alternativă al Opoziției vor fi stabilite la toamnă.

”Peste vară vom avea consultări în comisiile de specialitate şi vom discuta aceste lucruri. Este un proces care va dura ceva timp. Noi vom folosi perioada de vacanţă, perioada de vară, astfel ca la începutul lui septembrie, jumătatea lui septembrie, cel târziu, să avem acest grup de colegi care să fie însărcinat cu supravegherea activităţii guvernamentale. (...) Depinde de ceea ce vom face în acest guvern alternativă şi ce rezultate vom avea. În optica mea orice sarcină pe care o primeşti din partea partidului trebuie tradusă în rezultate şi de aceste rezultate depind paşii următori. Niciodată, nici la Guvern nici în activitatea privată nu am luat şi nu voi lua nimic de-a gata, drept premiu. Orice trebuie să privească un rezultat”, a precizat Predoiu.

Președintele PDL, Vasile Blaga, a explicat că alegerea membrilor guvernului alternativă se va face potrivit Regulamentului Intern, iar propunerile vor fi făcute de către comisiile de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel