Cătălin Predoiu: Deputatul Victor Ponta a depus la Codul silvic un amendament care favorizează defrișările
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prim-vicepreședintele PNL, Cătălin Predoiu, susține că , din poziția de deputat, Victor Ponta a depus la Codul silvic un amendament ”care să favorizeze restituirea pădurilor și defrișările”.

Citește și: Lucia Varga și Dan Mihalache s-au văzut cu reprezentanții firmei Holzindustrie Schweighofer

”Eu sunt tentat să comentez alte stenograme care au apărut recent și care dovedesc implicarea dlui Ponta în modificarea Codului silvic, într-un fel care dezavantajează România. E vorba de un amendament pe care un coleg de partid al dlui Ponta pretinde că acesta l-a făcut la Codul silvic pentru a favoriza defrișările.

Dl Ponta se erijează acum în mare apărător al României, dar, în calitate de deputat, a făcut un amendament care favoriza defrișările. Tot în calitate de prim-ministru, dl Victor Ponta nu a luat la timp măsurile pentru a stopa defrișările ilegale, dânsul controlând, prin socrul domniei sale, Romsilva, dânsul având la dispoziție toate instrumentele legale și administrative necesare pentru a stopa acest jaf. Și astăzi vine, fără niciun fel de jenă, să pretindă contrariul. Cei care cunosc situația foarte bine știu că e o nouă minciună și o nouă manipulare. 

(...) Dânsul, ca premier, avea pârghiile necesare să nu se ajungă la o astfel de situație. Și în orice caz, ca parlamentar, spune un coleg autorizat din PSD la vremea aceea că a formulat un amendament care să favorizeze restituirea pădurilor și defrișările. Deci unde este adevărul?”, a spus Cătălin Predoiu, miercuri, la DCNews Live.

Vezi și: Exclusiv: Reacția lui Predoiu la stenograme. Ce spune de Atanasiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel