Cătălin Oprișan: Am învins! Muzeul Tehnic nu moare! De mâine mă apuc de Muzeul Național de Istorie. Cum a reușit să salveze "ceva inestimabil"
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Facebook Cătălin Oprișan
Sursa Foto: Facebook Cătălin Oprișan
Cătălin Oprișan, unul dintre jurnaliștii extrem de apreciați din presa românească, a relatat într-o postare pe facebook despre cum a reușit să salveze Muzeul Tehnic "Dimitrie Leonida" ce urma să fie închis. 

Cătălin Oprișan, unul dintre jurnaliștii extrem de apreciați din presa românească, a relatat într-o postare pe facebook despre cum a reușit să salveze Muzeul Tehnic "Dimitrie Leonida" ce urma să fie închis. Din spusele acestuia, proprietarii nu aveau în schema de salarii bani pentru specialiștii de la muzeu. În urma mai multor semnale de alarmă aduse de către Oprișan, situația ar fi fost rezolvată.

Postarea lui Oprișan

"Am învins! MUZEUL TEHNIC nu moare! Acum șapte ani, am auzit că Muzeul Tehnic "Dimitrie Leonida" urmează să fie închis. Veneau vremuri grele, cei de la "Electrica", proprietarii, nu aveau în schema de salarii bani pentru specialiștii de la muzeu, se ocupau cu altceva. Am început să urlu. La "Neatza", la "Observatorul de 5", la Măruță, la 11 podcasturi la care am fost invitat (numărate!). Am spus că e o crimă împotriva umanității, că trebuie să facem ceva... Șapte ani am zbierat, unii mă considerau nebun, cu tot cu muzeul meu tehnic. La finele anului trecut, o păsărică mi-a șoptit că cei de la "Electrica" vor mai ține muzeul trei ani, timp în care Statul trebuie să se miște, să facă ceva. Să nu lase să piară Pila Karpen, automobilujl lui Persu și toate celelalte minuni. Ieri a venit și mailul de mulțumire, de la Director. N-am făcut mare lucru, dar am salvat ceva inestimabil. Am învins! PS. De mâine mă apuc de Muzeul Național de Istorie ...", a scris Cătălin Oprișan pe Facebook.

                                               

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel