Cătălin Olteanu a demisionat din Pro România pentru PSD. Era pe lista pentru europarlamentare 2019
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Ponta
Victor Ponta
Purtătorul de cuvânt al PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Cătălin Olteanu, a demisionat din partid. Cătălin Olteanu, candidat la europarlamentare 2019, s-a înscris în PSD.

Purtătorul de cuvânt al PRO România Dâmbovița și candidat al PRO România la alegerile europarlamentare 2019, Cătălin Olteanu, a decis să-și continue cariera politică alături de PSD.

PSD Dâmbovița, comunicat de presă despre Cătălin Olteanu

Organizația PSD Dâmbovița anunță că începând de joi, 16.05.2019, domnul Cătălin Olteanu a părăsit Pro România, partidul condus de Victor Ponta, pentru a se alătura echipei PSD Dâmbovița.

”Decizia domnului Olteanu vine în contextul în care acesta nu se mai regăsea în modelul de politică practicat de Pro România, o politică bazată mai degrabă pe atacuri la persoană și mai puțin pe soluții reale pentru România în Uniunea Europeană.

Domnul Olteanu va participa alături de noi la campania electorală și va fi prezent în aceste zile în județ pentru a promova măsurile reale propuse de PSD, măsuri în care crede și care definesc, în opinia domniei sale, cel mai bine parcursul european al României.

Venirea domnului Olteanu alături de noi confirmă pe deplin faptul că Partidul Social Democrat este singura formațiune politică din România care poate să ofere României o voce mai puternică în Uniunea Europeană.

La venirea sa în PSD Dâmbovița, domnul Olteanu a declarat: "Am intrat în politică pentru că doresc să schimb în bine viața românilor, am intrat în politică din patriotism și pentru că întotdeauna am știut că România merită mai mult în Uniunea Europeană. Am descoperit că, din nefericire, platforma Pro România nu este un loc în care să duc la îndeplinire aceste obiective. De aceea, mă alătur, astăzi, organizației PSD Dâmbovița. Am descoperit aici tipul de mentalitate pe care îl caut în politică și o echipă de oameni puternici și uniți care vor să pună umărul la destinul României în Uniunea Europeană." - a transmis PSD Dâmbovița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel