Cătălin Moroşanu, desemnat şeful organizaţiei de tineret a PDL Iaşi
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
morosanu
morosanu

Luptătorul de K1 Cătălin Moroşanu a fost desemnat şeful organizaţiei de tineret a filialei judeţene a PDL Iaşi,  după ce anul trecut a fost ales consilier judeţean pe listele democrat-liberalilor.

Supranumit "Moartea din Carpaţi", Moroșanu a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a fost rugat de preşedintele organizaţiei naţionale de tineret a PDL, Sorin Moldovan, să preia şefia filialei ieşene a tinerilor democrat-liberali, el susţinând că a acceptat acest lucru.

 "Voi avea o misiune dificilă, pentru că până în noiembrie trebuie să organizez alegeri la tineret în cele o sută de localităţi ale judeţului. Este o experienţă de viaţă, mi-a intrat politica în sânge. Dacă nu intrăm noi tinerii în politică, ce facem? Trebuie să luăm taurul de coarne", a declarat Cătălin Moroşanu.

 Moroşanu a afirmat că nu s-a decis dacă va candida în alegerile interne din noiembrie, pentru şefia organizaţiei judeţene de tineret a PDL Iaşi.

Desemnarea lui Moroşanu la şefia tinerilor PDL Iaşi survine demisiei din acest post a consilierului judeţean Radu Ursanu, care depăşise limita de vârstă pentru a mai putea rămâne în funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel