Cătălin Drulă, invitatul lui Răzvan Dumitrescu, la ”CE SE ÎNTÂMPLĂ?”. CULISELE crizei politice și adevărul despre infrastructura României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor în Guvernul Cîțu, vine cu declarațiile zilei, la DCNews și DCNewsTV. 

Cătălin Drulă este invitatul lui Răzvan Dumitrescu, de la ora 12:00, la DCNews și DCNewsTV. 

”Fostul Ministru al Transporturilor CĂTĂLIN DRULĂ vine JOI, în direct, la ”CE SE ÎNTÂMPLĂ?” pentru o discuție despre criza politică și infrastructura României. PNL și USR, împăcare sau despărțire definitivă? Premierul desemnat Dacian Cioloș, capcană întinsă de IOHANNIS celor de la USR? Vom avea alegeri anticipate sau criză prelungită? Ce a găsit Cătălin Drulă când a preluat Ministerul Transporturilor? Cine blochează proiecte plus efectele crizei politice asupra autostrăzilor de pe hârtie!” a anunțat realizatorul emisiunii ”Ce se întâmplă?”, jurnalistul Răzvan Dumitrescu. 

”Problema este premierul. Cred că putem continua în aceeași formulă, cu o anumită renegociere”

În criza generată de neînțelegerile din coaliția de guvernare, Cătălin Drulă s-a poziționat vehement față de premierul Florin Cîțu. În urmă cu o lună, Cătălin Drulă spunea că așteaptă ca inevitabilul să se întâmple, respectiv demisia lui Florin Cîțu. 

”În momentul în care ești în coaliție, portofoliile unui Guvern trebuie asumate de partenerii din coaliție. PNL are portofolii extrem de importante, Ministerul Finanțelor, Ministerul de Interne, Ministerul Apărării, Ministerul de Externe, Ministerul Muncii. Sunt ministere de forță. Nu pot să aibă toate portofoliile din Guvern (...). Problema este premierul. Cred că putem continua în aceeași formulă, cu o anumită renegociere, într-adevăr, a reformelor pe care să le facem și cu niște asumări foarte clare, pentru că multe lucruri, inclusiv din programul de guvernare, au trenat" spunea el atunci. 

Vezi aici mai mult

Florin Cîțu îl acuza, înainte de rectificarea bugetară, pe Cătălin Drulă, că nu a cheltuit banii ceruți, el fiind foarte vehement, în acel moment, cu privire la acest aspect. 

"În primul rând, la Ministerul Transporturilor, nu aș vrea să vorbim despre aceste cifre, că nu le vom spune public pentru că încă le discutăm, dar la Ministerul Transporturilor se iau bani, nu se dau, în urma execuției bugetare.” afirmat Florin Cîțu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel