Cătălin Drulă, invitat la Diaspora în Direct: Despre pensii speciale, PNRR și Transporturi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Deputatul Cătălin Drulă este invitatul emisiunii de astăzi "Diaspora în direct", moderată de jurnalistul Bogdan Bolojan. Nu rata ediția specială, difuzată începând cu ora 15.30. 

Cătălin Drulă, deputat USR și fost ministru al Transporturilor, este invitatul ediției de miercuri, 08 martie, a emisiunii "Diaspora în direct". 

Printre subiectele discutate se numără probleme de interes, atât pentru cei din țară, dar și pentru pentru românii din diaspora care privesc cu interes spre ce se întâmplă acasă.

Astfel, vor fi abordate teme precum pensiile speciale, jaloanele din PNRR, eșecurile și perspectivele în zona de Transporturi până în 2030, sau situația de la Metrorex și CNAIR. Totodată, în cadrul discuției cu jurnalistul Bogdan Bolojan, Cătălin Drulă va vorbi și despre perspectivele USR pentru următoarele alegeri: strategii și posibile alianțe.

Nu rata o ediție specială a emisiunii "Diaspora în direct", astăzi, la 15.30, pentru a afla răspunsurile la întrebări precum:  

- Va îndeplini România jaloanele sau va pierde banii?

- Inaugurările proiectelor de Infrastructură par ca se duc spre 2024, an electoral?

- S-au schimbat lucruri la Metrorex? S-a revenit la "normal"?

- Care ar fi prețul real al unei călătorii cu metroul fără subvenția de la stat?

- CNAIR – incompetență sau nepricepere? Numirile continuă să fie politice?

Diaspora în direct, cu Bogdan Bolojan

ȘtiriDiaspora, cel mai important site de știri pentru românii din străinătate, traversează o perioadă de transformare, încercând să vă aducem în atenție conținut din ce în ce mai relevant. "Diaspora în direct" este o emisiunea în care jurnalistul Bogdan Bolojan abordează, alături de invitații săi, subiecte de interes pentru românii din țară și din străinătate.

Nu rata o ediție specială difuzată, în direct, miercuri, 08 martie, începând cu ora 15:30.

Emisiunea va putea fi urmărită atât în interiorul acestei știri, cât și pe paginile de Facebook și Youtube ale site-ului ȘtiriDiaspora.ro, dar și pe DCNews.ro și DCNews TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel