Cătălin Cîrstoiu: Am fost cam singur în precampania aceasta. Nu poate fi un demers pentru Primăria Capitalei fără sprijinul coaliției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
nquam Photos / Octav Ganea
nquam Photos / Octav Ganea
Cătălin Cîrstoiu a spus că a fost "cam singur" în această precampanie.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, a spus că a fost "cam singur" în această perioadă de precampanie electorală.

"Eu am simțit sprijinul lui Marcel Ciolacu și a lui Nicolae Ciucă, dar, recunosc, am fost cam singur în precampania aceasta de o lună. Am întâlnit mulți lideri de filiale care m-au înconjurat cu sprijin, cu căldură, am întâlnit membri ai celor două partide care m-au susținut și mă susțin, însă eu cred că nu poate fi un demers pentru Primăria Generală a Capitalei fără sprijinul acestei coaliții, iar eu nu vreau să fac acest demers decât în conjunctura aceasta", a declarat Cătălin Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu: Mandatul meu, pe masa coaliției

Întrebat ce va face dacă Marcel Ciolacu și Nicole Ciucă îi vor cere să se retragă din cursa electorală, acesta a zis: "Din punctul meu de vedere, fiind mandatul meu pe masa coaliției... dar nu azi, a fost din prima zi, deci din prima zi eu am plecat conștient în acestă luptă electorală, fiind ferm convins că fără sprijinul coaliției PSD-PNL nu e posibil un demers al meu personal. Acum trei săptămâni eram o persoană necunoscută, cum spuneați și dvs. Am devenit o persoană cunoscută mai mult prin anumite greșeli personale, prin greșeli de comunicare. E real, ăsta sunt, nu am avut experiența unei comunicări politice ".

Vezi tot ce a declarat acesta în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o, AICI.

Precizăm că medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut o conferință de presă, în fața Spitalului Universitar, încercând să lămurească acuzațiile care au apărut, în ultima perioadă, în spațiul public, privind incompatibilitatea. Liderii celor două partide din coaliție l-au îndemnat zilele trecute să iasă în fața presei și să explice aceste lucruri.

Romașcanu și Stroe, reacții

Ulterior, această conferință a fost comentată la Antena 3 CNN de către purtătorii de cuvânt ai PSD și PNL - Lucian Romașcanu, respectiv Ionuț Stroe.

"Sunt convins că cu fiecare zi în care suntem în precampanie și urmează campania, vom avea toate resursele necesare pentru a-l duce spre câștig", a spus Romașcanu despre Cătălin Cîrstoiu.

"Domnul Cîrstoiu a făcut această conferință ca să explice anumite lucruri, chestiuni negative care s-au spus despre el în ultimele zile. Eu cred că a făcut-o cu decență și cu claritate. (...) Sunt foarte multe subiecte fitil, ne-am obișnuit deja ca în aceste campanii electorale să existe atacuri, să existe fel de fel de scenarii", a declarat Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel