Cătălin Cîrstoiu, Andrei Baciu și PNL Sector 3 îl somează pe Nicușor Dan să oprească măcelul din Parcul IOR - foto
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto Facebook PNL Sector 3
Foto Facebook PNL Sector 3
Organizația PNL Sector 3 a organizat un marș, la care a participat peste o mie de oameni, în care s-a solicitat intervenția de urgență a primarului general Nicușor Dan, pentru a opri dezastrul ecologic din zona retrocedată de lângă Parcul IOR.

PNL Sector 3 îi cere lui Nicușor Dan să intervină de urgență și să facă toate demersurile legale necesare să urgenteze procedurile care să ducă la oprirea dezastrului ecologic din zona retrocedată de lângă Parcul IOR. La manifestația de sâmbătă au participat și Andrei Baciu și Cătălin Cîrstoiu.

Mai mult, situația în zonă se deteriorează, iar bcureștenii din zonă cer ajutor după ce au sesizat în mod repetat autoritățile și toate organizațiile civice și politice pentru că au observat că vegetația de pe suprafața retrocedată continuă să fie arsă, iar copacii se usucă de pe o zi pe alta.

Totodată, PNL Sector 3 a inițiat o hotărâre de Consiliu Local prin care Sectorul 3 cere Primăriei Municipiului București și Consiliului General al Municipiului București răscumpărarea terenului de 11 hectare din Parcul IOR, după epuizarea căilor legale de recuperare. De asemenea, PNL Sector 3 a inițiat o petiție semnată deja de peste douăzeci de mii de bucureșteni pentru reîntregirea parcului.

Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel