Cătălin Botezatu a detronat-o pe Bianca Drăgușanu. Remarcă ACIDĂ: Picioare ca bețele de TROLEU. Păpușă gonflabilă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Cătălin Botezatu a făcut o remarcă acidă la adresa Biancăi Drăgușanu. 

Cătălin Botezatu a făcut declarații despre fosta lui parteneră, Bianca Drăgușanu, una dintre femeile importante din viața lui.

Designerul o consideră pe vedetă una dintre cele mai frumoase femei din România, în ciuda numeroaselor intervenții estetice, dar cu toate astea, o plasează pe locul 3 și nu a ezitat să facă și o remarcă acidă.

"Când va afla mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine. Are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura.

Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, cum e cazul ei, nu-mi place. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că "Trăiască cine i l-a mărit!"", a spus Cătălin Botezatu, pentru playtech.ro.

Vezi și: Alin Oprea, mesaj pentru copiii săi, după ce i-au întors spatele: A fost un șoc. Mi-aș fi dat viața pentru ei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel