Cătălin Botezatu, pregătiri de nuntă!? ”Aș închiria un avion. Eveniment pe o insulă, pe plajă”
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Foto: Facebook / Cătălin Botezatu
Foto: Facebook / Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu a dat detalii despre cum vrea să arate nunta sa. 

Cătălin Botezatu a povestit recent cum și-ar dori să arate nunta sa. Creatorul de modă spune că nu vrea să se căsătorească, dar știe unde și cum va organiza un astfel de eveniment. 

Cătălin Botezatu a avut relații cu cele mai mari dive ale momentului, din țară și din străinătate, de la Tania Budi la Bianca Drăgușanu, designerul nu a făcut niciodată un secret din fascinația pe care a avut-o față de iubitele sale, scrie romaniatv.net

”Nu vreau să mă căsătoresc, dar m-am gândit, chiar acum o lună, cum ar putea arăta nunta mea. Dacă ar fi să fac o nuntă, aș închiria un avion, mi-aș invita toți oamenii dragi mie. Ar fi un eveniment pe o insulă, pe plajă. Cred că ar fi greu de realizat, dar cu bani cred că se poate orice. Pe acea plajă, sub fiecare palmier, ar putea fi montate zeci de candelabre din cristal, cu o podea din oglindă, cu mese din cristal pline cu flori și ghirlande. Oceanul undeva în spate, iar seara luminat, cu o orchestră pusă undeva sus. Eu îmbrăcat extrem, extrem de elegant. Un dress code à la Marele Gatsby și aceea ar fi nunta. Mireasa mi-aș dori să aibă aceleași gusturi ca mine la rochia de mireasă, adică în felul în care i-aș face eu. Să aibă o trenă imensă, cu un voal princiar și în rest cu multe briliante”, a declarat Cătălin Botezatu, în podcastul „Fără Filtre”.

Cătălin Botezatu, imaginea unui studio de videochat!? Câți bani vrea. ”Prețurile mele sunt niște prețuri decente”

Cătălin Botezatu a intervenit recent în direct la Antena 3 în cadrul emisiunii ”ShowBlitz” unde a comentat faptul că Bianca Drăgușanu ar fi primit suma de 100.000 de euro pentru a fi imaginea unui studio de videochat. 

”Bianca este asumată. Așa am crescut-o, dar nu știam că a mers atât de departe. (...) Nu cred. Dar dacă a obținut acești bani, bravo ei”, a spus Cătălin Botezatu. 

Citește articolul integral aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel