Cătălin Bordea, drama neștiută: Am fost abandonat în autobuz. Am 7 tați
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Catalin Bordea
Foto: Instagram Catalin Bordea
Cătălin Bordea și-a spus drama.

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni din stand up comedy și chiar dacă e mereu cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care îi cunosc drama. 

Coprezentatorul de la Xtra Night Show a avut parte de o copilărie foarte grea, după ce a fost abandonat de tată la vârsta de doar doi ani, într-un autobuz.  

"Mama are colecție de acte de la toate căsătoriile"

"Doru Dumitru Dorel, tatăl meu natural, Galău, Stelică, Viorel, Andrei, Andrei. Ăștia au fost tații mei, am șapte deocamdată! E posibil să apară și al 8-lea. De toți s-a despărțit din nepotrivire de caracter. Unul a plecat și m-a lăsat în autobuz, Galău a orbit, alți doi au fost arestați, unul în Italia, Stelică, el a fost și eliberat.

La ultima nuntă nu am fost, mama are colecție de acte de la toate căsătoriile, le păstrează pe toate! M-a făcut la 16 ani și bunica a făcut-o pe mama tot la 16 ani. Mai nou, m-am trezit că am și o soră.

Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. Nu am fost un copil dorit. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât.

Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam", a povestit Cătălin Bordea în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cătălin Bordea s-a lansat în muzică                           

Anul acesta, Cătălin Bordea s-a lansat în muzică și a scos o piesă, nu singur ci cu Jean Gavril. Au compus piesa împreună, unul muzica, celălalt versurile şii tot împreună o şi cântă. Piesaa se numeşte "Nebun după tine".

Pe scurt, melodia este o declaraţie de dragoste, fix aşa cum este ea văzută de către un celebrul comediant.          

În ceea ce privește videoclipul, el e format din imagini din arhiva lui Cătălin Bordea, de pe scena de comedie, de la nuntă sau de la întâlnirile cu prietenii.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel