Cât te costă să ai bifă albastră pe Instagram
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Iată care este suma pe care trebuie să o plătești ca să ai cont oficial pe Instagram!

În general, bifă albastră au personalităţile, artiştii, vedetele, politicienii sau influencerii cu milioane de urmăritori. Însă, de curând, pe Instagram pot avea simbolul de cont oficial şi cei care nu au cei mai mulţi fani dar îşi doresc să aibă o mai bună credibilitate în faţa admiratorilor online.

Cei care vor să aibă un cont verificat cu bifa albastră trebuie să plătească o sumă lunară  de 85 de lei, sumă în schimbul căreia primesc anumite beneficii și asistență prioritară. Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, spune că un cont verificat are avantajul că utilizatorii pot fi asistați de o persoană reală şi nu de un robot automatizat. Serviciul a fost inițial lansat în Australia însă, mai nou, este disponibil și în România.

Meta a anunţat că are în plan să lanseze mai multe produse cu scopul de a îmbunătăți productivitatea și creativitatea creatorilor de conținut, însă avertizează că sunt necesare costuri suplimentare pentru susținerea, din punct de vedere tehnologic, a unei baze de utilizatori de mari dimensiuni. Este şi motivul pentru care se testează mai multe posibiliăţi prin care pot fi obținute venituri suplimentare, prin implementarea unor servicii de abonament cu plată.

Și alte aplicații, cum ar fi Snapchat sau Telegram, au introdus servicii plătite pentru a diversifica sursele de venituri. „Pe termen lung, dorim să construim o ofertă de abonament care să fie valoroasă pentru toată lumea, inclusiv pentru creatori, companii și comunitatea noastră în general. Ca parte a acestei viziuni, evoluăm sensul bifei albatre astfel încât să putem extinde accesul la verificare și mai mulți oameni să aibă încredere că conturile cu care interacționează sunt autentice”, au transmis reprezentanții Meta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel