Cât mai durează mariajul dintre Harry și Meghan. Sally Morgan, clarvăzătoarea Prințesei Diana: Nicio îndoială cu asta
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 18 iun, 02:00
WhatsApp
Foto: Youtube
Sally Morgan, clarvăzătoarea Prințesei Diana, a vorbit despre mariajul dintre Prințul Harry și Meghan Markle. 

Sally Morgan, femeia care susține că a fost clarvăzătorul Prințesei Diana, a analizat mariajul Prințului Harry cu Meghan Markle și pretinde că știe cât va dura acesta.

Sally spune că relația Prințului Harry și a lui Meghan Markle, femeia pentru care și-a pus familia pe plan secund și pentru care a renunțat la îndatoririle regale iar mai apoi a părărit Marea Britanie pentru a se muta în SUA, va rezista testului timpului.

"Am văzut la ea, există o mare dragoste în această căsătorie", a afirmat Sally Morgan în cadrul "The Morning Show", găzduit de Kylie Gillies și Matt Shirvington.

Clarvăzătoarea Prințesei Diana a completat că, în ciuda părerii Samanthei Markle, sora lui Meghan Markle, care spunea că Ducesa va divorța de Prințul Harry, că multe predicții nu se vor îndeplini, dar crede că relația lor va dura.

G Ad:

În plus, Sally Morgan susține că relațiile cu Familia Regală Britanică se vor îmbunătății.

"Nu cred că există nicio îndoială că ea a stabilit condițiile și va fi așa cum dorește. Nu există nicio îndoială în legătură cu asta", a spus ea.

Care era legătura dintre Sally Morgan și Prințesa Diana

Întrebată despre relația pe care a avut-o cu Prințesa Diana, Sally Morgan a explicat că ea și sora Prințesei Diana, Lady Sarah McCorquodale, erau foarte apropiate.

"Eram foarte apropiată de ambele. Abia acum mă uit în urmă și îmi dau seama cât de uimitor a fost să vorbesc cu ea timp de patru ani și jumătate, aproape zilnic", a afirmat ea.

Declarațiile clarvăzătoarei contrazic zvonurile și opiniile expertului regal Lady Colin Campbell, care a spus în luna aprilie că mariajul Prințului Harry cu Meghan Markle nu va dura.

Meghan și Harry sunt VERI. Dezvăluirea care zguduie Casa Regală

 

Prințesa Diana i-a spus lui William că Charles o ÎNȘALĂ. Discuție ZGUDUITOARE: M-a întrebat...

Mariajul dintre Prințesa Diana și Prințul Charles a fost presărat cu o mulțime de conflicte, iar subiectul a luat mai mare amploare după moartea Prințesei, odată cu documentarul despre ea. 

Mesajul Prințesei Diana care a șocat o lume întreagă

Diana și Charles s-au separat în anul 1992, iar trei ani mai târziu, Prințesa Inimilor s-a decis să spună lumii întregi motivul despărţirii lor, printr-un interviu la BBC, atunci când a dezvăluit aventura dintre Prințul Charles și Camilla Parker Bowles.

„Păi, eram trei în căsnicia aceea şi devenise cam aglomerat”, a fost mesajul care a șocat întreaga lume la acea vreme.

Cu toate acestea, înainte de-a face publică infidelitatea Prinţului Charles, a trebuit să le dezvăluie copiilor ei motivul și a început cu fiul cel mare, William, pentru că Harry era destul de mic la acea vreme. 

Cum a decurs discuția dintre Prințesa Diana și Prințul William

„Am mers la şcoala lui şi i-am spus totul între patru ochi. I-am spus că, dacă găseşti pe cineva pe care-l iubeşti, trebuie să faci tot ceea ce-ţi stă în putinţă pentru ca relaţia respectivă să reziste. Şi, dacă eşti atât de norocos încât să găseşti pe cineva care te iubeşte, trebuie, de asemenea, să protejezi acea relaţie”, i-a povestit Prințesa Diana jurnalistului Martin Bashir de la BBC, potrivit The Sun.

"William m-a întrebat atunci ce s-a întâmplat şi dacă pot să-i răspund la o întrebare. Iar eu i-am zis că da. El m-a întrebat dacă ăsta e motivul pentru care mariajul nostru n-a mai rezistat. Iar eu i-am spus că eram trei în acea căsnicie, iar presiunea presei a fost alt factor care a afectat relaţia noastră. Aşadar ambele motive au făcut ca totul să devină foarte greu. Cu toate că încă îl iubesc pe Papa, nu mai pot locui sub acelaşi acoperiş cu el”, a continuat ea.

S-a temut de reacţia fiului ei

„El e un copil foarte profund şi nu ştim ce efect poate avea tot ceea ce i-am spus atunci. Dar am încercat să-i explic totul într-un mod blând, fără resentimente sau furie”, a mai spus Prințesa Diana.

După discuţia avută cu William, Diana nu i-a mai spus şi lui Harry despre infidelitatea tatălui lui. Acesta a aflat despre aventura lui Charles din emisiunea Diana: The Woman Inside. 

Bashir, jurnalistul care a intervievat-o pe Diana, este acum subiectul unei posibile investigaţii privind modul în care a gestionat întreaga situaţie cu fosta soţie a viitorului Rege al Marii Britanii. Totuşi investigaţia nu a început încă, având în vedere că jurnalistul, în vârstă de 57 de ani, este infectat cu COVID-19, citează okmagazine.ro. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro