Cât e cotizația la USR
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
DC News
DC News
Deputatul Ionuț Moșteanu a spus cât e cotizația la Uniunea Salvați România.

În contextul suspendării din USR a europarlamentarului Vlad Gheorghe, Ionuț Moșteanu, deputat în Parlamentul României, a spus cât e cotizația la partidul condus de Cătălin Drulă.

„De ce l-ați suspendat din partid pe Vlad Gheorghe?“, a întrebat Răzvan Dumitrescu, adăugând că „el (n.r. Vlad Gheorghe) zice că nu și-a plătit cotizația specială, mult mai mare, de europarlamentar“.

„Avem o singură cotizație pentru fiecare categorie de aleși. Noi, parlamentarii, dăm 1.000 de euro. Europarlamentarii plătesc 3.000. Partidele au nevoie de bani și trăiesc din cotizații.

Aleșii locali la nivel de orașe plătesc 500 de euro, din câte știu, iar cotizația normală este 10 lei. Mai avem niște cotizații de 5 lei și au mai fost niște reduceri temporare pentru pensionari, elevi și studenți, simbolice, de 1 leu“, a spus Ionuț Moșteanu.

„El știa foarte clar care sunt condițiile și putea să spună că nu vrea să plătească 3.000 de euro și să intre următorul după el. S-a suspendat de un an și ceva. Când ești suspendat, ai numai îndatoriri față de partid și nu mai ai drepturi. La un an și 8 luni ești exclus din partid“, a mai spus deputatul USR la emisiunea „Ce Se Întâmplă“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel