CÂT de TARE! Un prezentator TV făcea LIVE de-acasă. Ce-a ieșit merită văzut! VIDEO
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Meteorologul american Paul Dellegatto prezenta, de acasă, prognoza pe următoarele zile atunci când a fost întrerupt de un musafir nepoftit.

Meteorologul american Paul Dellegatto prezenta, de acasă, prognoza pe următoarele zile atunci când a fost întrerupt de un musafir nepoftit. Brody, câinele prezentatorului Fox News, a intrat în cadru, chiar în direct.

„Haide, vino aici, prietene. Haide. Iertați-mă, hărțile nu mai funcționează, fiindcă a dat cățelul cu capul de laptop și nu mai merge. Deci lăsați-mă să vă prezint prin vorbe prognoza", a explicat Dellegatto, în direct, cât își mângâia cățelul.

Bordy a captat toată atenția

„Acum că meteorologul Fox 13 Paul Dellegatto este înapoi în studio, mulți dintre voi îi duceți dorul companionului său de stat acasă, Brody. Uitați aici cum a făcut acum o lună, când Brody a captat toată atenția", se arată în descrierea videoclipului recent urcat pe YouTube.

Reacțiile nu au început să apară. „Are o poză cu cățelul pe biroul său. Ce adorabil!", a comentat o utilizatoare. „Mult mai bine decât toate știrile triste cu care suntem blocați în fiecare zi!", a scris un internaut, în secțiunea de comentarii. „100% șansă de lins", a glumit un alt utilizator, făcând aluzie la comportamentul câinilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel