Luke din ”O familie modernă” și-a lăsat fanii cu gura căscată după schimbarea incredibilă de look / foto
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 18 feb, 19:41
Nolan Gould și-a lăsat fanii cu gura căscată după după schimbarea incredibilă de look. Actorul, care a devenit cunoscut în serialul ”O familie modernă”, pe când avea doar 11 ani, a ajuns de nerecunoscut.
Nolan Gould și-a lăsat fanii cu gura căscată după schimbarea incredibilă de look. Actorul, care a devenit cunoscut în serialul ”O familie modernă” pe când avea doar 11 ani, a ajuns de nerecunoscut.

Artistul, care l-a interpretat pe tânărul Luke Dunphy în serialul ”O familie modernă”, timp de mai bine de un deceniu, a trecut printr-o schimbare fizică spectaculoasă. În pandemie, s-a apucat mai mult de sport și a avut grijă ce mănâncă. 

"M-am antrenat o oră și jumătate în fiecare zi. A fost ceva sănătos și pozitiv pentru mine să fac sport și să fiu atent la ce mănânc", explică el într-un interviu acordat presei americane.

”O familie modernă” este un sitcom de familie american creat de Christopher Lloyd și Steven Levitan pentru American Broadcasting Company. Difuzat prima dată pe 23 septembrie 2009, serialul urmează viața lui Jay Pritchett și a familiei sale, toți locuind în suburbiile Los Angelesului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nolan Gould (@nolangould)

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro