Câți bani costă hainele și încălțămintea pe care le poartă Bogdan de la Ploiești / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Captură video Detectorul de Minciuni Kanal D2
Sursă foto: Captură video Detectorul de Minciuni Kanal D2
Bogdan de la Ploiești, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, a dezvăluit după festivalul „Beach, Please!”, pe canalul de YouTube al lui Ștefan Georgescu câți bani scoate din buzunar pentru hainele pe care le poartă.

Întrebat cât costă tot ce are pe el, Bogdan de la Ploiești a spus că printre ținutele pe care le poartă în general se numără atât hainele scumpe, dar și cele cu prețuri normale.

„Nu știu. Eu sunt un băiat mai de la țară. Mă îmbrac așa cum îmi place. Am și articole mai scumpe, dar și articole normale, decente”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Mai mult, cântărețul a dezvăluit câți bani scoate din buzunar pentru hainele pe care le poartă:

„Asta este de la NFF, de la Ștefan Muscă. Aceste articole sunt făcute special pentru mine, pe comandă. Sunt făcute de la cap la coadă. Scrie și BLD pe spate. Sunt făcute special pentru mine. Eu cred că 1.000 de euro costă un asemenea hanorac. Pantalonii sunt tot de la Ștefan Muscă, îi mulțumesc pe această cale, pentru că suntem totuși la un festival de muzică trap și am ales și eu să mă asemăn cu ținutele lor. Ca accesorii am un ceas. Iar încălțămintea este Valentino, îmi place mult.”, a adăugat Bogdan de la Ploiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel