Data publicării:

Cât bacșiș lăsăm în saloanele de înfrumusețare? O manichiuristă, revoltată că a primit doar 80 de lei

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Cât bacșiș lăsăm în saloanele de înfrumusețare? O manichiuristă, revoltată că a primit doar 80 de lei / Foto: Pixabay, de StockSnap
Cât bacșiș lăsăm în saloanele de înfrumusețare? O manichiuristă, revoltată că a primit doar 80 de lei / Foto: Pixabay, de StockSnap

Cât se lasă bacșiș în saloanele de înfrumusețare?

Te-ai întrebat vreodată cât se lasă bacșiș în saloanele de înfrumusețare? Deși nu există o sumă fixă, se pare că uneori cei care ne oferă diverse servicii nu sunt mulțumiți de sumele de bani primite din partea clienților. O manichiuristă s-a plâns că a primit doar 80 de lei, scrie Ziarul de Iași.

O femeie din Cluj a auzit, în timp ce era la salon, o discuție între o manichiuristă și o altă persoană. Se pare că femeia se plângea de faptul că suma de 80 de lei primită bacșiș este mult prea mică pentru serviciile pe care le oferă. Clienta a fost contrariată de acest lucru și după ce programarea s-a încheiat, a povestit totul pe internet pentru a afla și părerea altor femei. Clujeanca le-a întrebat cât obișnuiesc ele să lase după ce merg la saloanele de înfrumusețare.

"Voi cât ați lăsa sau lăsați bacșiș pentru un Balayage care costă 1800-2000 de lei? Vă întreb pentru că am auzit o doamnă manichiuristă, la un salon de renume din zona Piața Romană, plângându-se că 80 de lei este o sumă mult prea mică lăsată bacșiș pentru o manichiură", a întrebat femeia.

Reacțiile internauților

Cum era de așteptat, reacțiile nu a întârziat să apară. Cele care au citit postarea au fost la de mirate de faptul că suma a fost considerată mult prea mică pentru un bacșiș. În plus, lumea s-a întrebat care este prețul serviciului în aceste condiții.

"Dacă e prea puțin, mai bine să nu îi lase nimic", a spus cineva.  "Pe vremea când eram la salon, îmi lăsase o doamnă bacșiș 5 lei pe o manichiură semi. Nu i-am văzut nici în ziua de azi pentru că șefa era obsedată de bani".

"Nu îmi pot imagina ce satisfacție ar fi avut dacă cineva ar fi lăsat 80 de lei", a reacționat o altă persoană.

"Dacă nu a fost mulțumită de 80 de lei bacșiș pentru o manichiură, oare cât costa manichiura?", a întrebat altcineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel