Câștigător Românii au talent 2018. Un nume care va scrie istorie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Câștigător Românii au talent 2018. Un nume care va scrie istorie
Câștigător Românii au talent 2018. Un nume care va scrie istorie
Câștigător Românii au talent 2018.  "Tu nu cânți, tu pictezi", i-a spus Florin Călinescu lui Nicholas Obedeanu Mihalache, puștiul care a uimit prin interpretarea sa la pian. Felicitat de cei patru jurați, Nicholas a părăsit scena "Românii au talent" cu patru de "da", ajungând apoi în marea finală, programată vineri seară.

Câștigător Românii au talent 2018. "Tu nu cânți, tu pictezi", i-a spus Florin Călinescu lui Nicholas Obedeanu Mihalache, puștiul care a uimit prin interpretarea sa la pian. Felicitat de cei patru jurați, Nicholas a părăsit scena "Românii au talent" cu patru de "da", ajungând apoi în marea finală, programată vineri seară.

Câștigător Românii au talent 2018. În inima unui puști de 12 ani și-au făcut loc iubirea pentru muzică, pentru pian, ambiția și perfecțiunea. Ce inimă frumoasă de copil! "Nu am nici cea mai mică explicație pentru profunzimea cu care ai interpretat la vârsta asta", îi spusese și Andi Moisescu.

Câștigător Românii au talent 2018. Oricine ai fi, copil, femeie, bărbat, avocat, zugrav, medic sau pictor, Nicholas te scoate din fotoliul tău de spectator și te duce lângă el, pe scenă. Apoi te poartă prin amintirile tale cele mai emoționate, în timp ce notele lui se fac una cu tine, într-o imagine imposibil de pus în ramă.

Câștigător Românii au talent 2018. Nicholas zice despre el că este mai tot timpul fericit. Colegii de la școală îi spun "geniu". El însă nu se consideră un geniu al clapelor. Alege piese dificile, pentru că doar așa se poate perfecționa.

Câștigător Românii au talent 2018. Tânărul pianist din Capitală își dorește să triumfe în finala "Românii au talent" pentru a încuraja cât mai mulți copii să studieze pianul. Eu cred că merită să câștige, deoarece este extraordinar cum un copil aduce oameni care nu se cunosc împreună. Nicholas Obedeanu Mihalache – un nume care va scrie istorie, indiferent dacă va fi marele câștigător de vineri seară.

Update: Emil Rengle a fost declarat, în urma voturilor publicului, marele câștigător de la Românii au talent.

Vezi și: Românii au talent 2018, 1 iunie, finala live. Finaliștii, marele câștigător - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel