Casa lui Nicolae Ceauşescu, dezvăluire. Primarul Ion Prioteasa: Vin şi fac poze
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 17 iul 2018, 14:08
WhatsApp
elena si nicolae ceausescu
elena si nicolae ceausescu
Ion Prioteasa, primarul oraşului Scorniceşti a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre felul în care arată, acum, Casa memorială Nicolae Ceauşescu. 

Când spui Scorniceşti, oricare dintre noi se gândeşte la Nicolae Ceauşescu. Un lucru inevitabil, având în vedere că aceasta este localitatea în care s-a născut fostul dictator. Despre modul în care arată, acum, Casa memorială Nicolae Ceauşescu a povestit, în cadrul unui interviu acordat DC News, Ion Prioteasa, primarul oraşului Scorniceşti. 

"Casa memorială este întreţinută de moştenitori. Arată bine, este întreţinută de către o persoană angajată acolo. Este vizitată de foarte mulţi turişti. Mulţi oameni care trec pe DN65, Slatina – Piteşti se abat spre Scorniceşti ca să vadă casa lui Ceauşescu. În 2011, un sculptor din Bucureşti a făcut un bust al lui Nicolae Ceauşescu pe care l-am amplasat chiar în faţa casei.

Mulţi vin special pentru a face poze cu bustul său", a declarat primarul Ion Prioteasa.

Cât priveşte rudele lui Ceauşescu din localitate, edilul a mărturisit că nu au mai rămas foarte multe. "În localitate mai sunt câteva rude ale sale, în special veri de gradul doi. Cei de gradul unu sunt în Bucureşti", a dezvăluit primarul oraşului Scorniceşti. 

Urmăreşte declaraţiile făcute de către primarul Ion Prioteasa, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?