Casa groazei. O mamă a locuit cu cadavrul copilului într-o valiză
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
O poveste de groază pare a se fi desfăşurat în cartierul New Yorkez Brooklin, unde a fost descoperit cadavrul unei copile ascunse chiar în casa mamei sale.

O femeie de 60 de ani, despre care vecinii a spus că se plângea de mult timp că aude strigătele fantomatice ale unui bebeluș, pe timp de noapte, a fost arestată, după ce poliția a descoperit corpul fiicei sale tinere într-o valiză în apartamentul ei din Brooklyn. Corpul copilului era învelit în plastic și pus într-un dulăpior ascuns. Femeia a fost acuzată de uciderea fetei dispărută în urmă cu 20 de ani.

Ofițerii americani au făcut descoperirea în apartamentul lui Brownwell al lui Madelyn Carmichael, după ce un bărbat le-a dat informații despre dispariția fetei, a spus poliția.

Fetiţa este Latanisha Carmichael, care părea a avea trei ani la moartea sa, a fost găsit într-un dulap acoperit cu bastoane de tămâie, odorizatoare de aer și cutii de apă minerală. Corpul a fost înfășurat într-o pătură de copil, pus în patru pungi de plastic, învelit în ziar îngălbenit din 4 noiembrie 1979, și plasat într-o valiză plină de naftalină. Această fusese învelită, la rândul ei, în celofan și pusă în interiorul unui alt dulap de pantofi închis ermetic, cu mai multe sertare, din plastic.

Fetiţa ar fi avut 23 de ani

Latanisha ar fi împlinit 23 ani pe 27 februarie. Poliția a spus că soarta lui Latanisha se pare că a trecut neobservată de-a lungul anilor pentru că toți copiii femeii, cu excepția unuia, trăiau de multă vreme în altă parte, iar ea era o singuratică.

Detectivii cred acum că doamna Carmichael şi-a ucis copilul la scurt timp după ce doi dintre copiii săi s-au născut. Familia trăia într-un alt apartament, la câțiva pași distanță, iar detectivii cred că i-a luat corpul cu ea când s-a mutat în noul apartament cu aproape două decenii în urmă.

Bătrâna Carmichael a ajuns în custodia poliţiei, aşteptându-se la acuzaţii de crimă de gradul doi. Cei care o cunosc pe doamna Carmichael o descriu ca fiind bună, dar şi puțin excentrică.

Abuz asupra copiilor

Se plângea uneori de acele zgomote, dar niciodată nu credeam că va exista ceva de genul ăsta, a spus doamna Rivera, superintendentul timp de 15 ani. În timp ce doamna Carmichael nu are cazier judiciar, poliția a declarat că are un istoric de abuz asupra copiilor, iar doi dintre cei trei copii ai ei au fost preluaţi de mult timp în îngrijire.

Detectivii cred că Latanisha a fost probabil ucisă în jurul datei de 4 noiembrie 1979, dată la care a  fost învelit coprul. Vecinii au afirmat că sănătatea doamnei Carmichael s-a înrăutăţit în ultima vreme. A suferit un accident vascular cerebral, şi-a instalat un pacemaker și a fost recent diagnosticată cu cancer osos.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel