Casa ”conspirativă”, măsuri de ultimă oră după filmarea cu protestatarii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
După ce în presă au apărut înregistrări din așa zisa ”Casa Justiției” care, de fapt, se numește ”Casa activistului”, protestatarii au decis să ia măsuri de securitate.

„Casa Activistului a fost inclusa in circuitul de case alternative de la Noaptea Caselor http://bit.ly/harta-NC-4.

Evenimentul este pe 29 septembrie. Pana la acel eveniment avem nevoie sa achizitionam urgent urmatoarele, pentru a avea asigurata partea de securitate, sa nu riscam sa avem un alt security breach:

Cei de la Antena3 insista in fiecare zi ca DIICOT-ul ar trebui sa intre peste noi, asa ca mai bine suntem noi mai transparenti decat necesita legea si montam un sistem de supraveghere + sistem de access astfel incat sa stim exact cine intra in casa si pe unde se plimba in interiorul spatiului, astfel incat sa putem filma si sa nu existe vreo sansa sa vina vreo persoana care poate lasa ceva suspect prin casa, cu scopul de a ne compromite. (droguri, explozivi, bani falsi, etc).

Iar daca se intampla acest lucru, sa putem vedea pe inregistrarile de securitate si sa aratam catre politie exact persoana care a plantat acele lucruri in Casa Activistului.

Dorim sa cumparam produsele noi ca sa nu ne trezim cu un cal Troian, sa ne trezim cu produse care contin microfoane ascunse sau alte lucruri ce se pot monta intr-un obiect "donat"

Avem nevoie de ajutorul vostru, suma pentru implementarea protocolului de securitate se ridica la 6340 RON.

Digital Video Recorder (DVR) 8CH = 1000 RON

8 camere video 2 MP+ = 200 RON * 8 ~ 1600 RON

Kit montaj pentru sistem supraveghere 8 camere = 500 RON

In afara de aceste 3 lucruri esentiale, mai avem nevoie de urmatoarele, pentru a putea avea o evidenta clara a tuturor persoanelor care intra in casa activistului.

Interfon video cu 2 monitoare model PNI DF-926-2 cu ecran LCD de 7 inch = 720 RON
Sistem de pontaj biometric PNI Face 500, cititor de amprenta, recunoastere faciala = 1300 RON

Yala electromagnetica PNI = 120 RON

Taxe stat donatii = 600 RON

Comisioane conversie online, diferenta curs valutar Paypal = 500 RON

Total = 6340 RON

Pentru a nu plati aceste taxe si comisioane, este mai simplu sa comanzi direct produsul online, fie de pe emag sau alte magazine, tu sa il platesti si sa pui adresa de livrare catre noi.

Asteptam un mesaj privat daca doresti sa ajuti asa. Da mesaj pe https://www.facebook.com/coruptia.ucide/ pentru mai multe informatii”, se arată pe gogetfunding.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel