Casă bântuită de vânzare. Proprietara susține că sunt 9 spirite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Enrique Meseguer de la Pixabay
Imagine de Enrique Meseguer de la Pixabay
O femeie a decis să-și vândă casa despre care se crede de multă vreme că este bântuită.

Michele Belle, o femeie din Troy, New York, a scos casa la vânzare după moartea mamei sale. Femeia a povestit pentru Fox News că, deși multor persoane le surâde ideea de a trăi într-o casă bântuită, până acum nu a primit de la nimeni o ofertă concretă. 

Belle și-a îngrijit mama timp de nouă ani, perioadă în care s-ar fi întâmplat diverse lucruri paranormale. Spre exemplu, asistentele angajate spuneau că văd fantome în casă și în curte. „Am pierdut 13-20 de ajutoare atunci”, a povestit femeia. „Mai multe dintre ele au spus că au fost chiar și împinse”.

În copilărie, când simțea că mai există o prezență în casă, Michele Belle obișnuia să se ascundă sub masă. Între timp, situația s-a schimbat și crede că „sunt trei bărbați în subsol”. Nu știe cine sunt, dar își poate da seama că au o energie agresivă. În casă s-ar afla și spirite cunoscute, precum bunicul și străbunicul ei.

Proprietara este conștientă că majoritatea oamenilor fug de astfel de case. Totuși, pentru că a întâlnit și persoane care își doreau să treacă printr-o astfel de experiență, speră că va vinde casa. Până atunci, continuă să o purifice cu salvie - asta ar menține spiritele calme. 

Mai multe șoapte s-ar fi auzit în fundal, în timp ce femeia vorbea la telefon cu reporterii Fox News. Ea a explicat că, deși în casă se afla și soțul ei, acesta nu a făcut zgomot. 

Anunțul postat de Michele Belle, aici.

Tot în SUA: O tânără încearcă de 7 ani să demonstreze fiscului american că este în viață

O femeie din New Jersey este blocată într-o luptă viață-moarte cu Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite, de șapte ani. Ea trebuie să demonstreze că este încă în viață, scria recent New York Post.

Samantha Dreissig, în vârstă de 25 de ani, a declarat că este 'bântuită' de propria fantomă din anul 2014, când mama ei a murit. Cumva, Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite a înregistrat-o pe tânără ca fiind 'moartă'.

'Ei spun: *Nu, îmi pare rău, acest cont este legat de o persoană decedată*', a declarat Samantha Dreissig pentru CBS2 News.

'Ultima persoană cu care am vorbit de la IRS (n.red. Agenția guvernamentală) mi-a spus *Uau. Ești decedată în tot sistemul nostru*'.

Reporterul CBS, Jessica Layton, a apelat ea însăși la Agenția de Administrare Fiscală a Statelor Unite. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel