Cârţu, precizare despre ceea ce va face la U Craiova
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
cartu
cartu
Fostul fotbalist Sorin Cârţu, prezentat oficial, marţi, în funcţia de preşedinte al clubului Universitatea Craiova, a declarat că nu îşi doreşte să mai fie niciodată antrenor şi că toate deciziile tehnice le va lua Devis Mangia. 

"Nu am nicio ingerinţă în problemele tehnice de la acest club. Toate deciziile şi responsabilităţile tehnice sunt ale antrenorului Devis Mangia. Nu vreau să văd fel de fel de comentarii. Eu am spus de acum doi ani că nu mai vreau să fiu niciodată antrenor. Eu ca antrenor am avut un singur şef, patronul clubului. De problemele tehnice am răspuns numai eu şi nu am acceptat nimic de la nimeni. Acelaşi lucru mi se pare normal să se întâmple şi acum la Universitatea Craiova. Eu am venit pentru a apăra interesele şi imaginea acestui club, pentru a face o strategie. Dacă Devis îmi cere sfatul, i-l dau oricând. Pot fi discuţii tehnice, dar deciziile vor fi întotdeauna la el. De ce să îi cer lui ceva ce mie nu mi-a convenit când am fost antrenor?", a spus el. 

"O să apăr întotdeauna antrenorii""Eu provin din această meserie şi o să apăr întotdeauna antrenorii. Sunt adeptul continuităţii antrenorilor. Devis, din ce ştiu, mai are încă doi ani de contract... Nu are ce discuţii să fie despre antrenor (n.r. - înlocuirea lui în cazul ratării titlului). El e într-o postură fericită după doi ani pe locul 3 şi câştigarea Cupa României", a mai afirmat noul preşedinte al grupării oltene. Fostul fotbalist Sorin Cârţu, care a cucerit ultimul titlu ca antrenor cu Universitatea Craiova în 1991, a fost prezentat oficial, marţi, în funcţia de preşedinte al clubului alb-albastru. 

Vezi şi: Strategia pentru prezidențiale: PSD, miza pe 7. PNL pariu pe 5

CM 2022, în Qatar. Blatter: Sarkozy - Platini, jocuri de culise

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel