Cartofi TOXICI. Nu îi consuma dacă vezi așa ceva
Iată când devin cartofii toxici. NU trebuie consumați dacă vezi așa ceva!
În general, cartofii sunt legume sigure, gustoase și au proprietăți benefice pentru sănătate, scrie girly.ro.
De obicei este recomandat să îi consumați în cantități moderate. Conform unor studii recente, aceștia ajută îi la procesul de slăbire.
Aceștia devin periculoși pentru sănătate în momentul în care sunt lăsați în condiții de umiditate ridicată sau la lumină puternică, deoarece încep să încolțească. Mugurii care încep să apară conțin componente toxice care pot face rău organismului.
Chiar dacă mugurii sunt tăiați, subsanța ar putea rămâne infiltrată în interiorul cartofului, așa că cel mai bine este să arunci cartoful cu totul.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- BANCUL ZILEI: Ați greșit numărul!
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Știați că un singur stat din Europa are graniță terestră cu Africa iar 9 din 10 români răspund greșit
- Ploi abundente, grindină și vânt puternic în prima zi de Paști. Județele vizate de fenomenele meteo extreme
- Horoscop 6-12 mai 2024: Zodia care s-a certat cu toată lumea. Daniela Simulescu: „Îți recomand mai mult pragmatism” /video
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui