Cartofi fondanți de post. Rețeta delicioasă din restaurantele de lux
Cartofi fondanți de post. Rețeta delicioasă din restaurantele de lux. Cartofii fondanți de post poate deveni rețeta ta preferată, în această perioadă. Iată cum se prepară.
Ingrediente
sare si piper după gust
4 cartofi mari
75 ml supa de legume sau pui (se pot folosi si cubulete dizolvate in apă)
2 crenguțe de cimbru proaspăt
150 g margarină
2 căței de usturoi ușor zdrobiți
Cum se prepară
Cartofii se curăță și se taie pe jumătate. Se încinge untul în tigaie. Atunci când a început să facă spumă se pun cartofii. Se lasă la prăjit pe o parte aproximativ 5 minute sau până când se rumenesc bine, potrivit retete.unica.ro. Apoi se întorc pe partea celalată.
După ce cartofii s-au rumenit pe ambele părți, se adaugă supa de legume sau pui, cimbrul, usturoiul, sarea și piperul. Se pune capacul și se lasă la foc mic până când se înmoaie cartofii. Cartofii fondați se servesc calzi, ca garnitură, sau ca mâncare de sine stătătoare, dacă vreți să renunțați la pește sau carne pentru o zi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News