Carrefour a iniţiat retragerea unui produs din gama "Drag de România": Nu-l consumați!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Carrefour România SA a iniţiat retragerea unui produs.

Societatea comercială Carrefour România SA a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului tobă de porc "Drag de România", se menţionează într-o informare publicată sâmbătă de Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Procedura de retragere de la comercializare a fost decisă ca urmare a evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes, potrivit ANSVSA.

Retragerea de la comercializare se aplică produselor din lotul/DLC 007041021 / 18.11.2021, conform sursei.

Persoanelor care deţin produse din acest lot li se recomandă să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat, se precizează în informarea ANSVSA.

Persoanele care au consumat produsul şi care prezintă febră simplă sau însoţită de dureri de cap sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum, notează ANSVSA.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum şi cele în vârstă, trebuie să acorde o atenţie deosebită acestor simptome, deoarece ele pot indica listerioza, boala potenţial gravă, cu un timp de incubaţie de până la opt săptămâni, se menţionează în informarea ANSVSA.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

VEZI ȘI ALTE ȘTIRI: Produse pe care să nu le cumperi de Black Friday 2021

Există câteva produse pe care nu ar trebui să le cumpărați de BLACK FRIDAY 2021.

1. Mobilă

De obocei, magazinele de mobilier primesc marfă nouă în lunile iulie și august, când scad prețurile articolelor în showroom-urile lor. Acest lucru se aplică și la mobilierul pentru terasă și în aer liber - majoritatea magazinelor fac loc pentru noi obiecte în toamnă, ceea ce înseamnă că o canapea din piele va fi probabil la un preț bun abia în primăvară.

2. Laptop

Cea mai bună perioadă pentru a cumpăra un laptop, la un preț redus, este din iulie până în septembrie.

3. Decorațiuni de Crăciun, hârtie de ambalat

Cel mai bun moment pentru a cumpăra hârtie de ambalat, ornamente pentru brad și tot ce ține de această sărbătoare nu este BLACK FRIDAY 2021. Momentul prielnic este după Crăciun, atunci când magazinele vin cu reduceri și de 90% la articolele post-vacanță.

4. Îmbrăcăminte de iarnă

Dacă vreți să cumpărați îmbrăcăminte de iarnă, nu vă grăbiți! Așteptați până în ianuarie 2022. După Crăciun, prețurile articolelor pentru sezonul rece scad dramatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel