Caroline Wozniacki, fosta lideră mondială WTA, mamă pentru a doua oară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Caroline Wozniacki, fosta lideră mondială și campioană la Australian Open în  2018, a devenit mamă pentru a doua oară, aceasta dând naștere unui băiețel pe nume James. 

Daneza Caroline Wozniacki și soțul ei, campionul de baschet din NBA David Lee, mai au o fiică, Olivia, care s-a născut în iunie 2021. Wozniacki și-a anunțat cea de-a doua sarcină în această vară, la doar o săptămână după ce Olivia a împlinit un an și înainte de cea de-a treia aniversare a căsătoriei ei și a lui Lee. Wozniacki și Lee sunt căsătoriți din 2019.

Sora mai mare, Olivia, a jucat un rol principal în anunțarea sosirii fratelui ei, Wozniacki postând o fotografie cu cei doi copii ai ei, cu Olivia privind la cameră cu o expresie surprinsă alături de bebelușul James care doarme.

„Familie de 4: James Wozniacki Lee născut pe 24 octombrie 2022. Toată lumea este sănătoasă, iar Olivia este încântată să fie sora mai mare."

Wozniacki a fost timp de 71 de săptămâni cea mai bună jucătoare din lume, încheind 2010 și 2011 pe locul 1. Pe lângă Openul Australiei 2018, în care daneza s-a impus în fața Simonei Halep, ea a câștigat finala WTA din 2017, printre alte 30 de victorii de turneu din carieră.

Wozniacki a renunțat la tenisul de performanță la începutul anului 2020, la vârsta de 29 de ani. Ea fusese diagnosticată cu artrită reumatoidă, afecțiune ce o împiedica să mai performeze la cel mai înalt nivel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel