Data publicării:
Carne de miel. TRUC: cea mai fragedă friptură pentru masa de Paști
friptură miel cu rozmarin
De Paști, preparatele din carne de miel sunt cele mai populare.
Pentru a frăgezi carnea de miel, oțetul vine în ajutor. Aveți nevoie de o oală mare și de următoarele ingrediente:
900 de ml apă rece
100-150 ml oțet de vin
o sticlă de 750 ml vin alb demisesc
ienibahar
3-4 frunze de dafin
3-4 căței de usturoi
câteva felii de ceapă albă
zeama de la o lămâie
sare
piper
coriandru
Carnea se lasă în acest amestec de seara până a doua zi. Ulterior, se șterge ușor și se bagă la cuptor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile