Data publicării:

Carne de miel. TRUC: cea mai fragedă friptură pentru masa de Paști

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
friptură miel cu rozmarin
friptură miel cu rozmarin

De Paști, preparatele din carne de miel sunt cele mai populare.

Pentru a frăgezi carnea de miel, oțetul vine în ajutor. Aveți nevoie de o oală mare și de următoarele ingrediente:

900 de ml apă rece

100-150 ml oțet de vin

o sticlă de 750 ml vin alb demisesc

ienibahar

3-4 frunze de dafin

3-4 căței de usturoi

câteva felii de ceapă albă

zeama de la o lămâie

sare  

piper

coriandru 

Carnea se lasă în acest amestec de seara până a doua zi. Ulterior, se șterge ușor și se bagă la cuptor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel