Carne de miel. TRUC: cea mai fragedă friptură pentru masa de Paști
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
friptură miel cu rozmarin
friptură miel cu rozmarin
De Paști, preparatele din carne de miel sunt cele mai populare.

Pentru a frăgezi carnea de miel, oțetul vine în ajutor. Aveți nevoie de o oală mare și de următoarele ingrediente:

900 de ml apă rece

100-150 ml oțet de vin

o sticlă de 750 ml vin alb demisesc

ienibahar

3-4 frunze de dafin

3-4 căței de usturoi

câteva felii de ceapă albă

zeama de la o lămâie

sare  

piper

coriandru 

Carnea se lasă în acest amestec de seara până a doua zi. Ulterior, se șterge ușor și se bagă la cuptor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel