Carmen Tănase: Verde înseamnă liber pentru toată lumea. Să pună roz, curcubeu!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Carmen Tănase a vorbit despre scenariile în care s-ar putea redeschide spectacolele cu capacitate 100%.

Actrița Carmen Tănase a comentat, marți, la Antena 3, în cadrul ediţiei News Hour with CNN, scenariile în care s-ar putea redeschide spectacolele cu capacitate 100%, mai ales că, în Capitală, rata de incidență a ajuns sub 1,5 la mia de locuitori. Mai mult, a propus oficialilor schimbarea codului de culoare pentru că verde induce în eroare, în opinia actriței.

„Cred că ar trebui să schimbe puțin culorile, pentru că pe verde știu că trece toată lumea. Nu știu, verde ne duce în eroare, la verde ar trebui să fie liber pentru toată lumea. Să pună roz, curcubeu, ceva de genul", a spus actrița Carmen Tănase.

Întrebată cum este să joace într-o sală pe jumătate goală, Carmen Tănase a spus că, dacă are un spectator care este dornic să vadă munca ei, atunci este fericită.

„Pentru mine nu este absolut nicio diferență. Eu nu mă uit în sală. Eu, dacă am un spectator și ăla și-a cumpărat bilet și e dornic să vadă munca mea de câteva luni de zile, eu sunt fericită!”, a zis Carmen Tănase. 

„Deci, nu asta este problema și în general pentru noi actorii nu contează, noi jucăm”, a continuat Carmen Tănase. 

„Nu asta este problema. Problema este că sunt niște măsuri absurde pe care nu le înțelege nimeni", a conchis actrița Carmen Tănase.

 

Coronavirus. O nouă zi cu peste 100 de decese

În ultimele 24 de ore, au fost diagnosticate 1.156 de cazuri noi COVID-19 și s-au înregistrat 101 decese. În secțiile de Terapie Intensivă sunt în continuare sub o mie de pacienți.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 329 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 29.135 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 10.05.2021 (10:00) – 11.05.2021 (10:00) au fost raportate 101 decese (54 bărbați și 47 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Dolj, Galați, Harghita, Ialomița, Iași, Maramureș, Neamț, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Ilfov și Municipiul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel