Carmen Tănase spune tot despre Putin și Obama. "Are un ușor retard, e cam singuratic și nu prea se înțelege cu nimeni"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video GALBEN
captură video GALBEN
Actrița Carmen Tănase a fost invitata să vorbească la podcastul lui Dorin Galben, în Republica Moldova.

Carmen Tănase este cunoscută pentru declarațiile fără perdea atunci când vine vorba despre nereguli din sistem, politicieni și partide, inclusiv despre subiecte sensibile precum campaniile de vaccinare anti-Covid, Colectiv sau războiul din Ucraina. De data aceasta, actrița a glumit în timpul interviului cu Dorin Galben și a spus - "Haideți că vreau să ajung acasă. Să trecem peste asta... Pot să vă spun despre pisoii mei" atunci când i s-a sugerat să vorbească despre Putin și Obama. Chiar dacă despre oamenii politici a fost întrebarea moderatorului, actrița a trișat și a ales să facă profilul celor doi motani bătrâni ai ei.

"Amândoi sunt în viață. Fiul meu i-a numit așa. Obama este extrem de încrezut, este foarte conștient de faptul că e frumos, este negru și pufos și umblă tot timpul cu coada sus ca o antenă, semn că este foarte mândru.

Putin, pisoiul, are un ușor retard, de mic a avut, așa l-am luat de pe stradă. E singuratic, pentru că așa a fost crescut de fii-miu într-o cameră separat de alții, și atunci el a rămas mai singuratic. Dacă-i arde de joacă se joacă singur, odată-l apuă alergarea și dă o tură prin curte, este de treabă și e un pisoi normal. Adică dacă lui îi vine să fie mângâiat vine la tine și se uită așa la tine și cere să fie mângâiat. Nu se înțeleg deloc ei doi, absolut deloc... bine, Putin nu prea se înțelege cu nimeni... el e cu lumea lui, singuratic așa" a spus actrița despre cei doi pisoi.

Dorin Galben a insistat: Dar dacă vorbim despre politicieni, cum credeți că se aseamănă cu pisoii pe care i-ați descris?

Carmen Tănase a rămas pe poziții: Nu mă aduceți la aceeași întrebare de la început că nu răspund! Sunt șmecheră. Eu aș putea să vorbesc multe, multe, dar mă abțin nu din cauza corectitudinii politice pe care oricum n-o suport, ci din pricina faptului că n-aș vrea să lezez pe cineva dintre oamenii apropiați mie, nu de altceva. Am susținători și de-ai lui Putin și de-ai tuturor. Ca atare, încercăm să păstrăm un echilibru și să ne ținem părerile, n-am de ce să mă cert cu oamenii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel