Data publicării:

Carmen Tănase, dezvăluire SFÂȘIETOARE: "BOALA lui ne-a legat foarte mult"

Autor: Giorgiana Croitoru | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România și recent a spus adevărul despre relația cu singurul ei fiu, dar și despre marea sa iubire. 

Carmen Tănase are un singur fiu de care a stat departe în ultimii ani.

”Băiatul a venit în țară. Nu stăm împreună, ne despart câteva străzi, dar e destul de confortabil că ne putem vedea oricând. Unii ar spune că sunt o mama rea, în sensul că sunt mult mai posesivă, grijulie și foarte apropiată de băiatul meu. Alții nu spun asta, pentru că eu am încercat să prietenă cu băiatul meu și am și reușit. L-am lăsat să facă ce-și dorește și să și aleagă singur drumul și bine a făcut. Ne spunem orice, ne certăm, dar vorbim ca între prieteni, cu ”bă”, cu de astea. Și acum aș vrea, pentru că-mi plac foarte mult copiii, să mă văd și-n ipostaza de bunică. Depinde de vremuri, poate o să și am un nepoțel”, a spus Carmen Tănase în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Ce spune despre marea ei iubire

”Oamenii iubesc de mai multe ori, dar doar câțiva sau unul singur rămâne „acela” până la sfârșit. Sigur că noi, eu și Țucu, nu am avut un sfârșit firesc și atunci, când ceva se rupe brusc, probabil ai impresia că aia a fost iubirea vieții tale. A fost scurt și concentrat, boala lui ne-a legat foarte mult”, a mai menționat celebra actrița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel