Carmen Rădulescu, despre Loredana Groza: "Nu-mi plac oamenii infatuați, care uită de unde au plecat"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Carmen Rădulescu
Sursa foto: Facebook Carmen Rădulescu
Carmen Rădulescu a vorbit cu sinceritate despre Loredana Groza, recunoscând că nu a plăcut-o niciodată.

"Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: Săru'mâna, mă lăsați și pe mine să cânt două piese? Și acum nici bună ziua nu știe să dea. Deci, în viață, îndiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om (…) Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are", a spus Carmen Rădulescu, în emisiunea Matinal pe roți, de la Sens TV, întrebată ce relație are cu artista, scrie viva.ro.

Carmen Rădulescu, bătută de mamă din primele zile de viață

Artista are o poveste emoționantă. Încă din primele zile de viață, mama biologică, care ulterior a abandonat-o, o bătea.

"Naşa mea ştia bine că la o lună de zile, acea femeie care m-a născut, hai să-i spunem mamă, nedorindu-mă, urându-mă probabil, mă ţinea de picioare cu capul în jos şi mă lovea, peste mijloc, peste spate, peste cap, ca să mor mai repede. La un moment dat, a surprins-o cineva şi i-a zis: "De ce faci aşa? Dacă nu vrei, n-ai cum să-l creşti, dă-l la casa de copii!", a povestit Carmen Rădulescu în emisiunea "Vorbeşte lumea", de la Pro TV.

"Aşteptăm să moară"

"Mama (n.r. cea care a crescut-o) m-a văzut la casa de copii. Nu mişcam, nu plângeam, nimic, eram o păpuşă îmbrăcată. Şi mama a spus: "eu pe acest copil îl iau". "Doamna Rădulescu, dar nu faceţi nimic cu ea. Stă într-un colţ acolo şi aşteptăm să moară. Nu merge, nu mişcă picioarele, e paralizată. Tot ce e mai rău e pe acest copil". Aveam 2 sau 3 luni. Dacă la 2-3 săpămâni mă bătea aşa... Dar mama a fost hotărâtă şi a zis: "Nu contează! Și paralizată cum e mie îmi spune ceva că acest copil va trăi şi va fi cineva. Va fi ceva în această viaţă". Şi uitaţi-mă aici", a mai spus artista.

Mai târziu, la doar zece ani, a aflat că este înfiată, după ce a auzit două femei discutând pe stradă, văzând-o.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel