Data actualizării:
Data publicării:

Carmen Iohannis, alături de președinte la munte / foto în articol

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Carmen Iohannis a postat o poză nouă pe Facebook.

Soția președintelui apare în fotografie în timp ce ține steagul României pe Vârful Moldoveanu. Pe fundal se vede Klaus Iohannis, stând cu spatele, și vorbind cu niște oameni.

 

Fotografia a fost publicată duminică seară, la ora 20:15.

 

De asemenea, ultramaratonistul Polgar Levente Ioan a publicat o fotografie cu președintele Klaus Iohannis.

 

„Traseul competiției de ieri la care am participat a urcat și pe Vârful Moldoveanu, unde l-am întâlnit pe domnul Președinte al României. M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”, a scris Polgar Levente Ioan.

 

Vârful Moldoveanu este cel mai înalt vârf montan din România i se mai spune și Acoperișul României și se ridică până la 2.544 metri. Ultima măsurătoare oficială s-a făcut acum vreo 40 de ani și nu-i exclus ca de atunci și până acum înălțimea vârfului să se fi modificat, cel mai probabil în minus ca urmare a eroziunii.

 

Există trei trasee principale care te conduc către această vârf înalt de 2544 de metri. Fiecare dintre aceste trasee oferă peisaje uimitoare și unice, mereu în schimbare, deoarece lumina, anotimpurile și norii se combină pentru a crea imagini irepetabile.

 

Cel mai ușor și scurt traseu montan spre Vârful Moldoveanu este cel prin Valea Rea pornind de la Stâna lui Burnei. Pentru un obiectiv atât de important, traseul poate fi uneori foarte aglomerat.

 

VEZI ȘI: Lumea teatrului, revoltată de măsurile fiscale pe care le pregătește Guvernul: Urmează desființarea sau falimentarea a numeroase instituții de cultură - https://www.dcnews.ro/lumea-teatrului-revoltata-de-masurile-fiscale-pe-care-le-pregateste-guvernul-urmeaza-desfiintarea-sau-falimentarea-a-numeroase-institutii-de-cultura_925423.html

 

VEZI ȘI: Andrei Caramitru, după controversa cu Gheboasă și tinerii de la Untold: De 3000 de ani, bătrânii spun că „se duce lumea de râpă“ cu fiecare generație - https://www.dcnews.ro/andrei-caramitru-dupa-controversa-cu-gheboasa-si-tinerii-de-la-untold-de-3000-de-ani-batranii-spun-ca-se-duce-lumea-de-rapa-cu-fiecare-generatie_925410.html

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel