Carmen Harra, previziuni 2018: "Căderi de guverne, conflicte personale, criză..."
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Carmen Harra a dezvăluit pentru cancan.ro ce ne aşteaptă în anul care tocmai a început. Celebra parapsiholoagă susţine că 2018 este un an al dezamăgirilor, însă favorabil căsniciilor.

Carmen Harra ce ne aduce noul an! Celebra parapsiholoagă susţine că 2018 poate marca începutul celui de-al treilea război mondial, fiind un an dual.

"2018 a venit, fiind aşteptat cu gânduri bune şi speranţe de toţi oamenii, care au lăsat în spate lucrurile mai puţin faste petrecute în timpul ”fratelui” său mai mic, 2017! Se pare însă că Noul An va fi unul dual, cu plusuri şi minusuri.

Anul 2018 are numerologia 2, cifră care simbolizează dualitatea, armonia, pacea, dar şi două linii paralele. Este un an cu plusuri şi cu minusuri. Per total, un an al dezamăgirilor, dar favorabil căsătoriei, în care îţi poţi cunoaşte viitorul partener de viaţă”, a declarat Carmen Harra pentru cancan.ro.

CITEŞTE şi: Nostradamus, previziuni pentru 2018: Liderul Bisericii Catolice, ucis...

"Anticipez un dezastru la Casa Albă şi la Kremlin, căderi de guverne, prăbuşiri de la putere, plus conflicte personale. (...) 2018 este şi un an de criză economică mondială, în special în SUA." a mai spus ea pentru sursa citată.

[citeste si]

"România va asista la dezastrele internaţionale, însă nu va fi afectată major" a mai remarcat celebra parapsiholoagă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel