Carmen Brumă, renunțare la televiziune: Am crezut că viața mea se va sfârși. Nu-mi doresc să revin
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Carmen Brumă, despre renunțarea la televiziune
Carmen Brumă, despre renunțarea la televiziune
Carmen Brumă a renunțat la cariera în televiziune pentru fiul ei, Vlăduț. Vedeta, invitată la interviurile DCNews, mărturisește că nu s-ar mai întoarce în televiziune ca angajată, ci își dorește să rămână doar antreprenor.

Carmen Brumă a renunțat la televiziune în momentul în care a rămas însărcinată cu Vlăduț. Vedeta își dorește să petreacă mai mult timp cu fiul ei și nu își mai dorește să se întoarcă în televiziune. Preferă să rămână antreprenor și să dedice creșterii copilului.

”Am renunțat în momentul în care am ajuns în luna a șasea la job-ul meu din televiziune și nu am mai revenit la modul acela de a face televiziune. Apar pe la televizor, dar nu mai sunt angajată la o televiziune, colaborez cu aproape toate. Pot să spun că da, am renunțat în momentul în care am născut, dar viața mea profesională s-a schimbat puțin. O perioadă am fost convinsă că va trebui să revin imediat pentru că nu pot să fac altceva în afară de televiziune și că îmi va fi foarte dor pentru că făcusem asta mai mult de 15 ani, în regim de angajat. Am crezut că viața mea se va sfârși. Am fost surprinsă să constat că nu îmi e dor de televiziune deloc, că nu îmi doresc să revin la viața mea de atunci și m-am reorientat. Am devenit antreprenor și îmi e foarte bine așa. Nu m-aș mai întoarce la modul ăla de a face televiziune.”, a mărturisit Carmen Brumă în cadrul interviurilor DCNews.

Vezi și: Am aflat secretul din relația Carmen Brumă - Mircea Badea!

           Carmen Brumă, aviz pentru femei: Trebuie să înceapă din prima zi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel