Data publicării:

Carmen Brumă dezvăluie care sunt cele trei alimente care te ajută să previi ateroscleroza / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Carmen Brumă
Carmen Brumă
Carmen Brumă a dezvăluit marți, 31 octombrie, pe rețelele sociale care sunt alimentele care te ajută să previi ateroscleroza.

Carmen Brumă promovează un stil de viață sănătos și oferă frecvent sfaturi utile legate de fitness, nutriție și îngrijirea corpului.  Astăzi, antrenoarea de fitness a dezvăluit care sunt cele trei alimente care te ajută să previi ateroscleroza.

Trei alimente care te ajută să previi ateroscleroza

1. Peștele gras, somon, somn, macron, hering pentru conținutul de Omega 3 care scade LDL colesterol și, de asemenea, relaxează arterele;

2. Ficatul și produsele lactate fermentate: sana, iaurt, chefir pentru conținutul de K2, o vitamină care ajută la asimilarea completă a calciului în oase și previne calcifierea arterelor;

3. Legumele cu boabe: fasole, mazăre, linte, năut pentru conținutul de vitamina B care scade homocisteina, un factor de risc pentru bolile cardiovasculare și, de asemenea, conțin un tip de bioflavonoide care fluidifică sângele.

De asemenea, Carmen Brumă a ținut să precizeze că pe lânga aceste alimente, echilibrul este cheia împreună cu o greutate corporală sănatoasă și mișcare făcută zilnic.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel