Carmen Avram, SURPRIZĂ totală la depunerea candidaturilor pentru europarlamentare 2019. Cine au fost ”marii” absenți
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Carmen Avram
Carmen Avram
Carmen Avram, candidatul surpriză de pe lista PSD la europarlamentare, cea care s-a consacrat prin emisiunea "În premieră" de la Antena 3 a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, despre surpriza pe care a avut-o atunci când a mers alături de liderii PSD să depună lista de candidaturi la Biroul Electoral Central. 

Carmen Avram a declarat, în cadrul interviului acordat DC News, că a fost surprinsă de faptul că nu a fost întâmpinată, ea şi liderii PSD cu care a mers la BEC pentru depunerea candidaturilor, de veşnicii protestatari #rezist.

"Am fost acolo ca un reporter care se aştepta să găsească ceva, dar a dat de altceva. Mă aşteptam să ajungem acolo şi să fie scandalagii cu care ne-am obişnuit în ultimii ani, care să înceapă... Dacă nu eşti implicat în asta, dacă nu ai nicio legătură cu asta, emoţional şi fizic, e foarte interesant ca fenomen social", a mărturisit Carmen Avram. 

În altă ordine de idei, Carmen Avram a declarat că se aşteaptă la atacuri venite din partea adversarilor însă a susţinut că, într-un fel, le înţelege dacă se încadrează într-o anumită limită: "Dacă nu duc nivelul foarte jos, mi se pare normal să începi să scormoneşti şi să spui lumii ceva despre un om care candidează la o funcţie publică. Dar dacă duc nivelul mai jos decât ar fi normal, asta nu le face cinste şi spune mai mult despre ei ceva decât despre mine", a declarat aceasta.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de Carmen Avram:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel