Care sunt trucurile folosite de celebrități pentru ca parfumul lor să persiste o zi întreagă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
produse contrafacute
produse contrafacute
Multe persoane au un mod deosebit și concret de aplicare a parfumului, în timp ce altele îl pulverizează de câteva ori, la întâmplare, pe corp. Adriana Lima și Sarah Jessica Parker au dezvăluit care sunt trucurile lor pentru ca parfumul să reziste întreaga zi.

Adriana Lima

Modelul Victoria's Secret, imaginea parfumului Marc Jacobs, Divine Decadence, a mărturisit pentru revista Vogue, părțile exacte ale corpului care emană, de obicei, mai mult parfum: "Îmi place să-mi aplic parfumul în spatele urechilor, genunchilor, pe buric, în păr și peste haine." Pentru Adriana Lima, parfumul este un lucru valoros, care rămâne întipărit în memorie.

(w670)

Sarah Jessica Parker

Protagonista serialului "Divorce" a lansat cel de-al doilea parfum al ei, Stash, cu o mireasmă intrigantă, având note masculine intrigante. Într-un interviu acordat pentru Violet Grey, celebra actriță a dezvăluit că se dă zilnic cu cantități imense de parfum: "Îmi place ca parfumul să pătrundă foarte bine în pori și în țesăturile hainelor, de așa natură încât atunci când scot o canadiană de iarnă, miroase a parfum. Copiii mei vin și îmi spun: Oh, mamă, mirosul acela".

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel