Care e primul lucru pe care îl face Elon Musk atunci când se trezeşte: ”E îngrozitor!”
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 16 aug 2022, 22:14
WhatsApp
Elon Musk a spus care e primul lucru pe care îl face atunci când se trezeşte.

„Merg la culcare destul de târziu, pe la 3.00 dimineaţa. Mă trezesc la 9.00 - 9.30 şi am un obicei prost, dar bănuiesc că foarte mulţi oameni îl au. Iau telefonul şi verific imediat ce s-a întâmplat în timpul în care am dormit, ce urgenţe sunt”, a spus Elon Musk.

„Dar este un obicei îngrozitor! Vreau să schimb asta, trebuie să încep să fac mişcare, antrenamente, să fiu într-o formă mai bună. Nu trebuie să mai iau telefonul în mână de cum deschid ochii, trebuie să mă dau jos din pat şi să fac mişcare cel puţin 20 de minute, în fiecare dimineaţă. Nu-mi place să fac sport, dar trebuie s-o fac“, a declarat Elon Musk în podcastul Full Send Podcast.


Citește și...

Fructe învelite în foiţă de aur, torturi decorate cu praf de aur. Bulai: Aurul face chiar rău organismului

Fructe învelite în foiţă de aur, lichioruri în care plutesc fărâme de aur, îngheţate decorate cu praf de aur... Ireal? Nu. Aurul comestibil poate fi sub formă de foiţă de aur, o peliculă extrem de subţire, sau pulbere.

În cadrul emisiunii „Nod în Papură” de la DCNewsTV, sociologul Alfred Bulai a analizat cât de important este marketingul pentru a atrage consumatori.

G Ad:

„Sunt multe lucruri la care oamenii reacționează și sunt folosite în marketing. Diamant, aur, nu? Aurul face chiar rău organismului, adică nu este sănătos, te poți infecta cu aur dacă mănânci. Da, dar sună foarte bine că are aur! Ei chiar pot să pună, pentru că o cantitate super mică e insignifiantă. Probabil, metalele astea sau alte produse se mănâncă pentru că sunt pe carne, fructe”, a zis Alfred Bulai.

Citește și...

McDonald's, dat în judecată că a servit cafea prea caldă. Bulai: O vârstnică a câștigat 5 milioane de dolari

Alfred Bulai și Val Vâlcu au discutat despre un caz de la McDonald's, atunci când compania a fost dată în judecată pentru că a servit unei cliente o cafea foarte caldă:

„Este un caz celebru la McDonald's. O bătrânică a luat 5 milioane de dolari. Nu a luat ea toți banii ăia, ci o firmă de avocatură care a reprezentat-o. Ea și-a luat niște bani la sfârșit. De regulă, iau cel puțin jumătate din bani firmele de avocatură. Stai puțin, că tu nu faci nimic, deci scuză-mă“, a spus Alfred Bulai.

„Eu sunt de acord, sigur!“, a completat Val Vâlcu.

„Dacă primești tu un milion să zici: Bă’, cam puțin! Voi ați luat patru! Primești un milion, totuși. Știi ce a făcut Mc Donald's atunci? Într-o lună, zic ei, au schimbat toate aparatele de cafea de la toate McDonald's-urile din lume, adică au arătat ce forță au, cu alte cuvinte. Deci cu un termostat ca să nu mai fie fierbinte cafeaua. Deci o fac mai proastă“, a spus, ironic, Alfred Bulai.

„Păi și care e șmecheria, că eu vreau fierbinte cafeaua?! Că de-aia beau cafea, să suflu în ea, să mi-o dea caldă! Altfel beau frappe“, a spus Val Vâlcu.

„A fost o chestiune de marketing pe care au avut-o. Ai văzut și la noi: Atenție, podea udă! Au pierdut unii niște procese serioase că a alunecat ăla, că s-a împiedicat. I-au dat în judecată și au plătit. De atunci, de fiecare dată când dau cu mopul, pun mesajul acesta“, a spus Alfred Bulai la DC News, la emisiunea „Nod în Papură”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro