Care au fost iubirile lui Victor Ciutacu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
victor-ciutacu
victor-ciutacu

Victor Ciutacu a povestit, într-un interviu pentru revista Tango, despre iubirile pe care le-a trăit înainte să o cunoască pe soția sa.

"Am plăcut-o foarte tare pe o față, și ea mă plăcea, dar cred că eram amândoi la fel de mândri, țepeni, inflexibili. Semănă cu Sophia Loren la față, era foarte mișto. Raluca o chema, Raluca Tudorancea. Era cu doi ani mai mică decât mine. Eu eram într-a XI-a, ea era într-a IX-a când ne-am cunoscut. Mi-a plâcut foarte tare de Raluca, dar nu eram făcuți unul pentru celălalt. Aveam amândoi atitudini de sloiuri de gheață. Fiecăruia i se părea că celalălt îi e dator cu mai multă dragoste. N-a mers, n-a fost sa fie. Din păcate Raluca a și murit când eram eu student – o poveste urâta, cu un fost coleg de-al ei, într-o vilă, o scurgere de gaze… A murit în somn. Fată la 20 și un pic de ani. Dumnezeu să o odihnească!", isi amintește Victor.

Apoi a venit o iubire "absolut dementă" despre care jurnalistul nu se sfiește să își amintească.

"Cornelia o chema pe fată. Stătea la Jilava. Și, prin ’91-’92 o duceam seară de seară acasă. Era un sentiment absolut dement! Era studentă la ASE. Când am cunoscut-o... nu lipsise nici macar la o singură oră de curs. După ce m-a cunoscut, a început să chiulească. Eu stateam în cămin, în Regie. Câteva luni, în fiecare seară, o conduceam acasă. Cu tramvaiul 12 din Regie până în capătul Șoselei Giurgiului și, de acolo, încă patru stații cu autobuzul. Cu țigani pe tramvai, pe autobuz, din aia violenți! Și, invariabil, în fiecare seară ne certam inspăimântător, „pentru totdeauna”. Mă întorceam în cămin după un drum de o ora și ceva, trânteam ușa și colegii mă întrebau „iar te-ai certat pentru totdeauna?”. Îi asiguram de fiecare dată ca e ceva definitiv. Apoi ne puneam să bem și adormeam pe la 4 dimineața. Și, de fiecare dată, la 8 jumate dimineața venea la ușa Cornelia. Colegii îmi spuneau să deschid, eu refuzam, convins ca nu era Cornelia. „Du-te, mă, că e ea la ușă – v-ați certat definitiv și ieri, și alaltaieri și acum o săptămână... ”. Și în fiecare zi ne împăcăm ziua și ne certăm seara. Ne-am certat la sfârșitul anului universitar pe care eu am hotarat, la jumatate, ca o să-l repet. Nu m-am dus la examene, pentru că mi s-a pus pata. Și am ținut-o numai într-o golănie", a spus Victor Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel