Data actualizării:
Data publicării:

Care a fost reacția lui Brad Pitt după ce propria fiică l-a făcut „o persoană teribilă și dezgustătoare”

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Agerpres
Sursă foto: Agerpres
Fiica lui Brad Pitt a pornit un nou „război” cu tatăl ei. Cum răspunde starul.

Într-un alt moment tensionat din destrămarea amară a căsniciei sale cu Angelina Jolie, s-a aflat săptămâna aceasta că Brad a fost descris ca fiind o "persoană teribilă și dezgustătoare" de către Pax, fiica sa în vârstă de 19 ani, relateazăThe Sun.

Într-un mesaj pe Instagram al tânărului în 2020, când Pax avea 16 ani, acesta a susținut că superstarul îi făcea pe copiii săi "să tremure de frică".

Cu toate acestea, seara trecută, cercul apropiat al starului în vârstă de 59 de ani a respins acuzațiile ca fiind "înduioșătoare".

Un membru din cercul de prieteni apropiat al actorului a declarat pentru The Sun: "Brad are un mare respect pentru toți copiii săi și este înduioșător să vezi aceste acuzații aduse din nou în discuție.

"Este frustrant să-l vezi pe Brad pictat ca un fel de 'rău' când situația este departe de așa ceva. "El alege să păstreze tăcerea și asta spune multe."

Dar alte surse afirmă că jumătate dintre copiii săi nu-l mai văd deloc. Brad și fosta sa soție Angelina, în vârstă de 48 de ani, au șase copii - au adoptat-o pe Pax, împreună cu Maddox, acum în vârstă de 22 de ani, și Zahara, de 18 ani, și au și copiii lor biologici, Shiloh, de 17 ani, și gemenii de 15 ani, Knox și Vivienne.

Brad s-a angajat într-o ceartă explozivă cu Angelina în fața copiilor lor, pe un jet privat, în septembrie 2016. Se zvonește de mult timp că în timpul acestui incident, Brad l-ar fi agresat fizic pe Maddox, fiind în stare de ebrietate. La câteva zile după aceea, Angelina a depus cererea de divorț, invocând "diferențe ireconciliabile" - și a obținut custodia copiilor lor. Și pe măsură ce divorțul amar a continuat, fiicele Zahara și Shiloh au eliminat numele "Pitt" din numele lor, care era compus din dubla trăsătură de familie Jolie-Pitt.

În timp ce vedeta din Maleficent, Angelina, în vârstă de 48 de ani, este adesea văzută în oraș cu copiii săi, Brad nu a fost surprins în public în prezența lor. Nu pare să fie suficient loc nici măcar pentru toți la noua lui locuință din Los Angeles. În aprilie, el s-a mutat dintr-un complex familial imens, cu propria pistă de skateboard, într-o casă cu trei dormitoare.

S-ar putea argumenta că restricțiile de custodie impuse lui Pitt de către tribunal ar limita timpul petrecut cu copiii săi. Dar cei trei copii adoptați ai săi sunt acum suficient de mari pentru a face ce vor - și aleg să fie cu mama mai degrabă decât cu tata.

"Se pare că Maddox, Pax și Zahara sunt în totalitate de partea mamei lor și Brad nu mai primește deloc vești de la ei în aceste zile - cu siguranță nu băieții, și așa stau lucrurile de foarte mult timp", a spus o sursă apropiată celor doi.

Toate acestea sunt foarte diferite față de imaginea publică pe care Brad încearcă să o prezinte despre el și copiii săi. Când Zahara a început facultatea toamna trecută, el a vorbit despre cât de "mândru" este de ea. O sursă apropiată celor doi, totuși, sugerează că Brad are încă contact cu copiii săi biologici, Shiloh, Knox și Vivienne, mai notează sursa menționată.

"El încă îi vede pe Shiloh și pe gemeni când poate, deși nu atât de des pe cât și-ar dori."

Multi-milionarul a dus o lungă, amară și costisitoare luptă pentru a obține drepturi egale de custodie cu Angelina. Și în mai 2021, un judecător a decis că ar putea împărți accesul în mod comun. Dar câteva luni mai târziu, aceasta a fost anulată în urma unui apel făcut de Jolie, pe motiv că judecătorul avea legături financiare cu echipa legală a lui Brad.

Nimic din toate acestea nu îl oprește pe Brad să îi vadă pe copii sub supraveghere, pentru care trebuie să facă rezervare în avans.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că este urmărit zilnic de paparazzi, actorul nu a fost surprins în compania lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel