Cardi B, nevoită să îşi anuleze concerte din cauza complicaţiilor apărute în urma unor operaţii estetice
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Cardi B şi-a anulat două concerte după ce a dezvoltat 'complicaţii' în urma unor recente operaţii estetice, informează marţi Daily Mail, potrivit Agerpres.

Rapperiţa, în vârstă de 26 de ani, a fost sfătuită de către medicul său să ia o pauză pentru restul lunii mai, pentru a se recupera în urma unor operaţii de mărire a sânilor şi de liposucţie. În consecinţă Cardi a fost nevoită să anuleze concertul pe care urma să-l susţină vineri la Festivalul 92Q Spring Bling din Baltimore, Maryland, dar şi un recital programat pentru marţi în El Paso, Texas.

Cum artista urma să fie cap de afiş la festivalul din Baltimore, evenimentul a fost reprogramat pentru data 8 septembrie. În privinţa concertului de la El Paso County Coliseum, nu a fost anunţată pe moment o nouă dată.

'Cardi şi-a dorit foarte mult să se întoarcă la muncă şi nu şi-a luat timpul necesar pentru a se recupera complet în urma operaţiilor. Programul ei intens şi-a spus cuvântul şi medicii i-au cerut să renunţe la restul concertelor din luna mai', se indică într-o declaraţie a reprezentantului ei, postată pe E !. 'Este foarte dezamăgită pentru că urăşte să îşi lase baltă fanii, însă îi reasigură că îi va vedea în luna septembrie ', se precizează în aceeaşi declaraţie. Potrivit unor surse citate de site-ul TMZ, complicaţiile dezvoltate de Cardi au fost atât de serioase, încât artista nu mai putea cânta. Recent, Cardi recunoscuse că a recurs la o operaţie de mărirea sânilor şi la o liposucţie după ce a dat naştere fiicei sale Kulture anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel