Caravana "Next Star" caută cei mai talentaţi copii
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Copiii talentați pot străluci pe scena de la emisiunea "Next Star".

VEZI ȘI: Dan Negru, STUPEFIAT: Știrea este în TOATĂ PRESA


Echipa celui mai îndrăgit show de joi seara, „Next Star", va ajunge în Moldova în căutarea celor mai talentaţi copii, a celora pasionaţi de muzică, dans şi teatru. După ce a demonstrat că talentul nu are graniţe, copiii selecţionaţi vor putea urca pe scena super show-ului în cel de-alpatrulea sezon: "Next Star", este singurul show care construieşte cu adevărat vedete, iar asta s-a văzut în rezultatele pe care le-a avut până acum.

În noul sezon, copiii promit show-uri extraordinare care te lasă fără cuvinte, care te emoţionează până în măduva spinării", declară Dan Negru, prezentatorul show-ului. „Next Star" a făcut ca micile vedete să strălucească, iar printre ele se numără Omar care are o emisiune la ZU Tv, Elena Hasna ale cărei melodii au milioane de vizualizări pe Youtube, care şi-a câştigat un renume în Franţa şi Flavius Hosu, toboşarul titular al legendarei trupe Phoenix.

Caravana emisiunii difuzată de Antena 1, „Next Star", în care copiii demonstrează, într-adevăr, că esenţele tari se ţin în sticluţe mici, se va opri în următoarele oraşe:

SÂMBĂTĂ, 21 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR BUZĂU, DE LA ORA 11.00;

DUMINICĂ, 22 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR BACĂU, DE LA ORA 10.00;LUNI, 23 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR IAŞI, DE LA ORA 10.00;

MARŢI, 24 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR SUCEAVA, DE LA ORA 10.00;

MIERCURI, 25 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR PIATRA NEAMŢ, DE LA ORA 10.00;

JOI, 26 IUNIE 2014 - PALATUL COPIILOR SFÂNTU GHEORGHE, DE LA ORA 10.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel